Paradis
DET INDISKE OCEAN

Mauritius rejser

Tab dit hjerte til denne paradisiske ø.

Det bedste af det hele – her er på ingen måde overrendt af turister. På en rejse til Mauritius kan du derfor se frem til afslappende og rolige dage på næsten uberørte strande eller aktiviteter såsom snorkling, dykning, vandreture og golf. 

Her venter krystalklart vand, kridhvide sandstrande og frodige grønne landskaber. Derudover byder øen på en rig kulturhistorie med påvirkninger fra indisk, afrikansk, kinesisk og fransk kultur, hvilket afspejles i øens varierede køkken og farverige templer.

Rejser til Mauritius giver mulighed for både afslapning og eventyr i en idyllisk setting, hvilket gør det til en ideel destination for både par, familier og solo-rejsende. Øen byder både på hyggelige boutique hoteller samt nogle af verdens mest eksklusive resorts med udsøgt service.

Hos BECH Travel har vi personligt besøgt størstedelen af Mauritius luksushoteller, fx har Morten (ejer af BECH Travel) været på øen 9 gange, og udvalgt de bedste til vores rejsende. For ja, vi er kræsne for dig, og der kan være stor forskel i kvaliteten og placering, hvorfor der findes hoteller på øen vi ikke kan anbefale.

Lad os guide dig, så du kan finde den rejse til Mauritius der passer til dine ønsker.

Underspillet overdådighed på nordvestkysten. The Oberoi forfører dig med nærværende service, en eneståend

Elegant kolonistils strandluksus. Ved ankomst kører du rundt om det storslåede banyan træ med stor fylde og

Afslappet afrikansk charme. Dette afslappede og indbydende 4+-stjernede resort tilbyder en af de bedste All Inc

Boutique resort Kun for voksne. Veranda Paul et Virginie lever fuldt ud op til sit navn – der stammer fra

Idylliske bungalows i stor palmehave. Langs den brede sandstrand, diskret bygget blandt skyhøje palmer, finder

Ypperlig livsnyderi. One&Only Le Saint Géran genåbnede i starten af 2018 efter en større renovering. Hot

Ekstraordinær strandluksus. 5*-resort beliggende på østkysten af Mauritius med hele seks strande at vælge m

Strandkants koloniluksus. 5-stjernet livsnyderi i de smukkeste rammer. Du forkæles med alt, hvad hjertet begæ

Kærlighedens bugt. Paradise Cove er Mauritius’ mest luksuriøse hotel kun for voksne og par. Et boutiquehote

Din Mauritius ekspert

Morten Bech

  • Besøgt Mauritius 9 gange.
  • Boet på næsten alle øens 4* & 5* hoteller.
  • Spist på 100+ restauranter på Mauritius.
  • 12+ års erfaring fra rejsebranchen.

Eksperthjælp er få klik væk

Lad Morten sende dig forslag & priser
— alle rejser til Mauritius kan skræddersyes
efter dine ønsker.

Rejser til Mauritius

Du vil elske
Mauritius

Du må næsten knibe dig selv i armen for at forstå, at dette paradis er virkeligt – og hvorfor det ikke er overrendt af turister.

Her er ingen masseturisme, der ellers kendetegner de fleste destinationer med så paradisiske omgivelser. Glem alt om række på række af solstole, som i fx Thailand, Bali og Europa. Oplevelsen af en rejse til Mauritius er langt mere autentisk og fredfyldt.

Ved kysterne venter kridhvide sandstrande, mens der på midten af øen findes tropisk jungle omringet af en imponerende bjergkulisse. En tropisk skønhed der kun matches få andre steder på denne klode. Krydret med førsteklasses hoteller, god service, unikke oplevelser og fantastiske restauranter.

 

Mauritius er nærmest

definitionen på en paradis-ø.

— Morten, BECH Travel


Det varme azurblå hav og solskin året rundt venter på denne skønne plet i Det Indiske Ocean, som arealmæssigt er på størrelse med Fyn. En smeltedigel af forskellige kulturer, religioner og nationaliteter. Et forbilledligt sammensurium.

Her er kun +2 eller +3 timers tidsforskel, hvilket er lig; ingen irriterende jetlag der forstyrrer på rejser til Mauritius. En fordel særligt børnefamilier sætter stor pris på.

 

Velkommen til Mauritius – din komplette paradis-ø.

Info om Mauritius REJSER

Værd at vide

Areal
2.040 km² (til sammenligning er Fyn 3.000 km²)

 

Indbyggere

1,27 millioner indbyggere (2020)

 

Internet

Der findes wifi på næsten alle hoteller på Mauritius. Forvent ikke samme hastigheder som i Danmark, samt kan det være ustabil og falde ud til tider.

Ønsker du at have en bedre forbindelse, samt mulighed for Internet på din mobiltelefon når du bevæger dig rundt på øen, kan det anbefales at købe et lokalt simkort med data. Enten i en telebutik eller, hvis du har en nyere smartphone, kan du købe et e-simkort direkte via din telefon. 

Hos BECH Travel har vi flere gange brugt og været tilfredse med teleselskabet Emtel til data.

 

Kreditkort & kontanter

Du kan betale med kreditkort de fleste steder på Mauritius. Fx Visa & Mastercard. Kun i små lokale boder osv. er det nødvendigt at have kontanter.

For at veksle til den lokale valuta - Mauritisk Rupee (MUR) - kan du enten medbringe Euro eller blot hæve penge i en hæveautomat - enten i lufthavnen eller i byerne. Vekselbureauer og hoteller tilbyder også at veksle, dog oftest til en dårligere kurs end hvis du blot hæver penge i en hæveautomat. 

 

Lokal transport

Der er flere muligheder for at komme rundt på øen. Du kan tage taxa, lokale busser (bemærk, disse er ældre), leje bil eller låne cykler på hotellet. Derudover har flere hoteller shuttlebusser, hvis beliggende tæt på en by.

Der er også mulighed for at leje en taxachauffør for en hel dag. Forhør dig på hotellet, da alle hoteller har et antal taxier tilknyttet.

 

Pas & Visum / Visa

Der er ikke krav om at søge visum for at rejser til Mauritius på under 90 dage. Du får et turist-visum ved indrejse (stempel i passet).

Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet.

Danske nødpas (provisoriske pas) anerkendes til ind- og udrejse.

Se mere på Udenrigsministeriets hjemmeside: um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/mauritius

 

Sprog

Engelsk, fransk og mauritisk kreolsk.

 

Tidszone (ift. dansk tid)

Vintertid (+3 timer)

Sommertid (+2 timer)

 

Rejser med børn

Familievenlig tropeluksus

Mauritius har en tendens til at blive sat i bås som destination for bryllupsrejsende, hvilket den virkelig også er optimal for, men her er i den grad også meget for familier.

 

Det at Mauritius' tidszone er tæt på den danske, +2 timer (sommertid) / +3 timer (vintertid), gør at det er et foretrukken tropisk destination for familier med både små og større børn. Du slipper dermed for at feriedagene starter udmattende eller unødvendigt tidligt om morgenen. 

 

De fleste resorts henvender sig både til børnefamilier og par, og formår på imponerende vis at give plads til begge. Her finder du både kids clubs, teenage clubs og et hav af mulige aktiviteter for børn i alle aldre.

 

 

Særligt børnevenlige hoteller:Det store poolområde på La Pirogue har plads til vandhunde i alle aldre
— med lille vandrutsjebane, spa og lavvandet område for de mindste.

 

Drikkepenge

Hvad skal man give i drikkepenge på Mauritius?

Det er først og fremmest helt op til dig om du ønsker at give drikkepenge eller ej. Der er ikke forventning fra ansatte på Mauritius om at få drikkepenge, men de påskønnes naturligvis når de gives.

 

Anbefaling, ved god service:

  • Tjener / Bartender — 10-15% af beløbet.
  • Rengøringspersonale — 150-200 MUR / 4-5 € per dag per værelse
  • Taxichauffør — 10-15% af beløbet.
  • Evt. Butler — 200-350 MUR / 5-8 € per dag per værelse

All Inclusive & drikkepenge

Bor du på et resort og har valgt en All Inclusive pakke, og dermed ikke betaler eller kender beløbet efter et restaurant eller bar besøg, er det svært at vide hvad 10-15% udgør i drikkepenge. Her skal du dermed selv vurdere hvad du ønsker at give i drikkepenge. Derfor kan anbefales at have sedler på sig til at kunne give direkte til personalet. 

 

Hvilken valuta?

Mauritiske Rupees (MUR) eller Euro (€) kan anvendes som drikkepenge på Mauritius.

 

Flyrejsen / rejsetid

Hvor lang tid tager det at rejse / flyve til Mauritius?

Der findes ingen direkte flyruter fra Danmark til Mauritius. Flyrejsen vil derfor være med 1 skift undervejs.

 

Hvem du kan flyve med af flyselskaber:

Alle rejser hos BECH Travel skræddersyes efter dine ønsker - også hvilket flyselskab du foretrækker. Ellers vælger vi det flyselskab, hvor pris og rejsetid hænger bedst sammen, hvilket kan variere.


Hvilke lufthavne kan jeg flyve fra?

BECH Travel kan tilbyde at rejsen starter fra alle større danske lufthavne (København, Billund, Aarhus & Aalborg) samt Hamburg. Oftest vil rejsen være fra Københavns Lufthavn, da flest flyselskaber flyver herfra, og du her finder de bedste flyforbindelser videre til Mauritius.

 

Flyselskaberne vi oftest anvender:
Emirates, Air Mauritius, Lufthansa, KLM, Air France, Swiss, Turkish Airlines.  

 

Rejsetid til Mauritius:
Hvor lang tid det tager at flyve til Mauritius fra Danmark eller Hamburg afhænger af hvilken rute eller flyselskab du flyver med. Som udgangspunkt tager flyrejsen til Mauritius typisk 14-17 timer med skift undervejs. 

 

Det kan du opleve / aktiviteter

Mange muligheder for at få oplevelser sammen

Mauritius kan byde på et væld af muligheder for oplevelser, vandsport, snorkeling, dykning og sightseeing - fx til hovedstaden Port Louis og dens moderne havnefront og farverige markeder. 

 

Gå på opdagelse i den botaniske have, Pamplemousses, kendt for sine kæmpestore åkander, der ligner noget fra tegnefilm. En guidet tur rundt langs sydkysten byder på øens mest frodige natur, vandfald samt naturfænomenet “Seven Colour Earth”, der, som navnet antyder, er jord i alskens farver.

 

Besøg dyreparken La Vanille Nature Park, hvor du, udover at se krokodiller blive fodret, kan gå rundt blandt fredelige kæmpeskildpadder, der gladeligt spiser de eucalyptus blade du kan få udleveret. 

 

La Vanille Dyrepark


Flic en Flac tiltrækker besøgende med sin rolige strandscene, farverige solnedgange og imponerende dykkersteder. Lidt syd for Flic en Flac findes Tamarin, byen hvorfra det er muligt at komme med en båd ud og svømme blandt vilde delfiner (om morgenen) eller sejle på hvalsafari. (se mere om Flic en Flac)

 

Uanset hvilken del af Mauritius du bor på er havet lige indbydende til sejlture, fx med katamaran, eller alle for vandsportsaktiviteter. På syd- og østkysten er der særligt gode forhold for kitesurfere

 

For golfspillere er Mauritius det ultimative paradise, da øen byder på flere baner i absolut verdensklasse, herunder den berømte 18-hullers bane på Ile aux Cerfs-øen. Mange af hotellerne henvender sig til golfspillere, hvorfor green fees her er inkluderet til flere af øens baner.

Derudover har du også mulighed for at hike til vandfald, besøge øens rom destillerier, se templer, besøge te-plantager, tage på shopping, dykke, snorkle eller cykle rundt. Her er rigeligt at give sig til.

Vejret - bedste tidspunkt at rejse

Varmt året rundt

Mauritius har et tropisk klima, og her er varmt året rundt. Øen ses som havende 2 årstider: Sommeren, som går fra november til april, hvor vejret er varmt og luftfugtigheden højere, med gennemsnitlige temperatur omkring 25-30°C. Vinterperioden fra juni til september er køligere og mere tør, med temperaturer omkring på 20-25°C.

 

Øen er, trods dens arealmæssige lille størrelse, opdelt i små mikroklimaer, og vejret kan være forskelligt alt efter hvor på øen du befinder dig.

 

Størstedelen af nedbøren falder på den centrale del af øen og hen over bjergene. Statistisk falder der over et helt år ca. 900mm på kysten og 1.500mm på midten af øen. Mauritius har ikke en decideret regntid på året, men størstedelen af regnen falder i Mauritius sommer.

 

Havet er varmt året rundt, og havtemperaturen varierer mellem 22-27°C.

 

Mauritius er beliggende i et område hvor der kan være cykloner. Disse rammer dog yderst sjældent selve Mauritius, det siges kun at ske hvert 5. år. Vejret kan dog alligevel være påvirket af cykloner i området, selvom de er langt væk. Hvilket kan betyde kraftig regn og vind et par dage. Cykloner forekommer sjældent, typisk mellem januar og marts. Det skal igen nævnes at dette sker sjældent, og denne periode stadig er et godt tidspunkt at besøge øen, samt at de fleste dage stadig vil byde på godt og varmt vejr.

 

Senere år har vist at klimaet ændrer sig, og det er blevet sværere at forudsige vejret. Sådan er det i hele verden, også på Mauritius. Derfor er vores anbefaling, rejs til øen når det passer dig bedst og lad ikke vejret være den afgørende faktor for hvornår du besøger øen, da intet er sikkert når det kommer til hvordan vejret bliver.

Du vil utvivlsomt elske Mauritius, uanset hvilken tid på året du besøger øen.

 

Se detaljeret beskrivelse af: vejret på Mauritius

 

 

Golf

En tropisk drømme-ø for golfspillere

Mauritius byder på nogle af verdens mest eksotiske golfbaner - hvoraf flere er mesterskabsbaner. Trods øens lille størrelse er her et stort udbud af golfbaner at vælge mellem. 

 

Den mest kendte og eksotiske er Ile aux Cerf - beliggende på en privat ø - så bliver det ikke mere bounty.

 

Afslut en runde golf med en dukkert i Det Indiske Ocean

Spil golf om morgen (anbefales i de varmere måneder) og brug resten af dagen på et af øens overdådige luksusresorts. Det er svært at finde en anden golfdestinationen der som Mauritius kan byde på mesteskabsbaner, fantastisk mad, god service og de smukkeste kridhvide strande.

 

Flere hoteller tilbyder endvidere inkluderede green fees til en eller flere baner.

Se vores anbefalede golfhoteller på Mauritius

 

Dubai + Mauritius

Kombinér strand & storby

Alle BECH Travel's rejser til Mauritius kan skræddersyes og kombineres med fx stop-over i Dubai. Det er er oplagt at forlænge rejsen med 2-3 eller 5 nætter i Dubai, hvilket samtidig giver rejsen helt nye indtryk og gør flyrejsen mere overskuelig.


Flyselskabet Emirates flyver til Mauritius via Dubai året rundt, direkte fra København og Hamborg, hvorfor kombinationen med rejser til Dubai og Mauritius er nemt og mulig hele året. 

Kontakt os og hør mere om at tilføje Dubai til rejsen.

Se kombi-rejseforslag til Mauritius og Dubai

 

Mauritius rejser

Mangler du muligheder?

Ja, der findes flere 4- & 5-stjernede hoteller på Mauritus.
Nogle anbefaler vi, andre gør vi ikke. Lad os guide dig.

BECH TRAVEL

Hvorfor lade os stå for rejsen?

Du bliver nok overrasket

Hvorfor stå med planlægningen og alt ansvaret selv, når prisen oftest er den samme hos os, som hvis du selv booker online?

Hoteller vi selv har besøgt

Vi har afprøvet hundredevis af hoteller, valgt mange fra, for at finde en håndfuld af de bedste til dig.

Sænk skuldrene & nyd ferien

Vores mange års erfaring gør, at du kan sætte dig godt tilrette i flyet, velvidende om at der er styr på alle detaljer.

Book nemt & Rejs opløftet hjem

Vores kendskab gør, at vi nemt kan finde lige netop den rejse, der får dig til at rejse opløftet hjem.

Trustpilot — BECH Travel

Det siger vores rejsende...

Dejlig rejse til Mauritius

"Det var super dejligt ikke at skulle bruge tid på at sætte sig ind i hvor der er godt at bo og hvilke hoteller der er gode, men bare at kunne spørge. Det synes jeg normalt man kan bruge enormt meget tid på. Derudover var BECH Travel også prisvenlige i forhold til hvad vi havde kigget på hos andre rejsearrangører."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Sofie

Klar anbefaling af BECH Travel!

"Vi blev ringet op dagen efter vores henvendelse, hvorefter vi har fået lynhurtig og god hjælp lige siden... Hele processen har været tryg og nem. Dejligt med anbefaling af valg af værelse og flyselskab, når Morten selv har besøgt hotellet og området..."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Jasmin V.

Hvis jeg kunne give flere stjerner...

"Hvis jeg kunne give flere stjerner, så ville de drysse! Vi ønskede en tur til Mauritius på businessclass i industriferien i sidste øjeblik... De tryllede en juniorsuite på et ellers helt udsolgt hotel, de fik honeymoonseats til os på flyet og gav os gode fif..."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Bettina

Fantastisk serviceminded rejsebureau

"Hotellet levede fuldstændig op til det vi var blevet informeret om. En helt fantastisk rejse til Mauritius grundet en fantastisk service og indsats af BECH Travel....."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Charlotte L.

Skal du til Maldiverne skal du vælge BECH Travel

"Vi havde ikke været på Maldiverne før og der er rigtig mange muligheder og det kan blive lidt uoverskueligt. Morten fra BECH Travel, var super god til at samle alle vores ønsker og finde lige den ø og det resort, som passede til os...."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Marianne D.

En sober behandling

"Jeg fik en god og sober behandling, som jeg gerne vil anbefale til andre. Kunne vælge mellem relevante tilbud, og jeg føler bestemt ikke, at der var noget, der var oversolgt. Også stor fleksibilitet ved ændring af vores planer."

⭐⭐⭐⭐ / Villum

Kæmpe anbefaling!

"Super god og hurtig hjælp til en last minute rejse! Morten har besøgt alle hoteller og kan give grundig vejledning, så man ved præcis hvad man får. Og så var det oven i købet billigere end de priser jeg kunne finde på transport og hotel online!"

⭐⭐⭐⭐⭐ / Emilie

Den skønneste rejse med den største tryghed

"Den skønneste rejse med den største tryghed - da de altid lige var en sms i nærheden hvis det var det mindste spørgsmål vedr rejsen, retningslinjer eller andet… Kan kun varmt både anbefale BECH Travel og Mauritius - sikke en oplevelse."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Axel B.