Afslappet afrikansk charme.

Dette afslappede og indbydende 4+-stjernede resort tilbyder en af de bedste All Inclusive pakker på Mauritius sammen med masser af aktiviteter og faciliteter. Det ideelle valg for familier og par, der bedst slapper af vel vidende, at pungen kan blive i lommen. 

Der findes hoteller, som er nyere eller med en bedre beliggenhed end Heritage Awali, men ingen af Mauritius’ andre 4-stjernede hotellers All Inclusive pakker kan matche den, du finder her.  

 

Uformel luksus.

Stilen på Heritage Awali er afrikansk, hvilket også gælder indretningen på værelserne. Uformel og afslappet luksus. Værelserne på Heritage Awali er fordelt i forskellige blokke, op til tre etager. Alle med egen altan eller terrasse. 

📷 Billedet er fra Mortens seneste besøg. Restaurant – Le Château de Bel Ombre

 

Hyggelige Værelser

Heritage Awalis værelser og suiter er indrettet i en moderne afrikansk stil med udsigt til haven, havet eller direkte ved stranden. Værelserne er rummelige med store badeværelser. Alle har balkon eller terrasse. 

Deluxe-værelserne ved stranden er oplagte for strandelskere. De rummelige seniorsuiter er ideelle til familier.

Deluxe Beach Front Room

Omfattende All Inclusive

Når først du har besøgt bare én af de fire restauranter på Heritage Awali, vil alle dine fordomme om All Inclusive hoteller straks blive gjort til skamme. Maden er velsmagende, veltilberedt og smukt anrettet.

Den positive overraskelse bliver ikke mindre, når du åbner vinkortet og erfarer, at det overgår stort set alle andre All Inclusive hoteller, der findes, da du kan vælge mellem over 100 vine fra hele verden, både på glas eller som hele flasker.

Med i All Inclusive pakken får du desuden: inkluderet massage til både børn og voksne, snorkelture med båd, pool- & strandservice, ubegrænset antal green fees til golfbanen, fri minibar, lån af vandsportsudstyr. Kontakt os for den komplette liste.

3 poolområder + adgang til C Beach Club

Heritage Awali er et slaraffenland for vandhunde – uanset alder. Udover direkte adgang til det azurblå hav er her tre skønne poolområder. To for alle og et område kun for voksne. Hvoraf den ene familiepool er opvarmet pool i de lidt køligere måneder (juni-august).

Derudover har gæster på Heritage Awali adgang til noget helt unikt i Bel Ombre området – den eksklusive C Beach Club, med en bred strand, stor pool samt restaurant.

Skal dagen bruges på havet tilbyder Heritage Awali et stort udvalg af inkluderede vandsportsaktiviteter – såsom vandcykler (med hjælpemotor), kayak og SUP (Stand Up Paddle). Derudover har du mulighed for (mod tillæg) at stå på vandski, katamaran sejlture, fisketure, delfinture, windsurfing og kitesurfing. Godt område for kitesurfere, da dette er et af områderne på Mauritius med mest vind.

Fri golf på den smukkeste 18-hullers mesterskabsbane, lige bag hotellet. Fra flere af hullerne er der udsigt til Det Indiske Ocean.

C Beach Club

Seven Colors Spa

En af de største spa i Det Indiske Ocean. Opført som en miniature landsby med stråtækte hytter, hvor du finder behandlingsrum og diverse spafaciliteter. Her kan du roligt slappe af, mens børnene besøger børneklubben, teenagere deltager i en bred vifte af aktiviteter, eller de allermindste er i trygge hænder hos babysitterne i Baby Timono Club.

faciliteter

Kort sagt 

Her får du afslappet luksus og en af de bedste og mest omfattende All Inclusive pakker på Mauritius. Stranden er fin, men der findes bedre strande på øen, hvis dette er vigtigt for dig.

Et hotel med mange aktivitetsmuligheder, naturreservat i baghaven, 18-hullers golfbane, live-underholdning hver aften ved baren og en eksklusiv strandklub. Resortet er mest oplagt for familier, men her er også plads til par – fx i form af voksenpool samt restaurant kun for voksne.

Galleri — Heritage Awali

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
 • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
 • Flybillet t/r på økonomiklasse
  • fx fra København, Billund eller Hamborg
 • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
 • All Inclusive (kontakt os for oversigt)
  • Vælg ml. 4 restauranter
 • 1 x 45 min. massage per person (over 12 år)
 • 1 x 20 min. børnemassage per barn (3-11 år)
 • Golf – Green fees til Heritage Golf Course.
 • Minibar m. vand, sodavand, juice, øl og snacks
 • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
 • Daglige snorkelture med båd & lån af udstyr
Ikke inkluderet:
 • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Deluxe Garden View

Fra-pris per person, ved 7 nætters ophold i følgende rejseperioder*: 

Rejseperiode Voksen
23.03.2406.04.24kr 21.495
07.04.2430.04.24kr 18.295
01.05.2430.09.24kr 15.995
01.10.2419.10.24kr 21.795
20.10.2430.11.24kr 23.295
01.12.2415.12.24kr 20.395
16.12.2422.12.24kr 22.295
23.12.2406.01.25kr 36.895

*Estimerede priser, for samlet pakkerejse ved min. 2 voksne i værelset.

Børnepriser
(under 12 år) starter fra kr. 6.995,-


Ønsker du 7, 8, 9, 10, 11,… eller måske 16 nætter?
Alle vores rejser kan skræddersyes efter dine ønsker.

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Deluxe Sea View

Fra kr. 17.795,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved min. 2 voksne i samme værelse.

Fra kr. 21.795,- per person i højsæson (okt.-april).

Børn fra kr. 6.995,-

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Deluxe Beach Front

Fra kr. 19.595,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved min. 2 voksne i samme værelse.

Fra kr. 23.995,- per person i højsæson (okt.-april).

Børn fra kr. 6.995,-

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Flere typer værelser

Heritage Awali tilbyder flere værelsestyper end vist ovenfor.
Kontakt os for info og priser.

Andre skønne hoteller

Designperle i særklasse. Velkommen til LUX* Grand Baie – et 5+ stjernet hotel, der hæver barren for luksusrejser til Mauritius, som omfavner den moderne livsstil og tager ekskl

Idylliske bungalows i stor palmehave. Langs den brede sandstrand, diskret bygget blandt skyhøje palmer, finder du hotellets bungalow-værelser, der med eksotisk elegance og stråt

Boutique resort Kun for voksne. Veranda Paul et Virginie lever fuldt ud op til sit navn – der stammer fra en fransk kærlighedsroman om Paul & Virginie – da fokus h