Flic en Flac

Mauritius' måske bedste strand

Flic en Flac-stranden er en af de mest betagende og eftertragtede områder på Mauritius – og det er der flere grunde til;

For det første er stranden måske øens bedste, da her er ren sandbund de fleste steder og få koraller, vandet krystalklart og ingen eller få bølger. Desuden heller ingen strøm i vandet – og dermed også øens mest børnevenlige strand. Sandet er pudderblødt, palmerne høje, udsigt til Mauritius ikoniske Le Morne bjerg i syd og magiske solnedgange hver aften.

Bedste stykke strand i Flic en Flac er at finde lige foran resortet – La Pirogue (link).

 

Flic en Flac kort:

Vejret er også bedst her på vestkysten og Flic en Flac har Mauritius’ optimale placering ift. at være i læ for vinden, som oftest blæser fra sydøst, samt også kendt som et af de områder hvor der falder mindst regn. Derudover er vestkysten et af de områder hvor temperaturen er varmest i “vintermånederne” på øen fra juni-september, og temperaturen er på behagelige 22-28 grader i dagstimerne. Hvorfor vestkysten og Flic en Flac er et af de bedste steder at bo på Mauritius året rundt – se mere om vejret på Mauritius her.


Legesyge delfiners dans:

Flic en Flac er berømt for sine venlige, legesyge og nysgerrige delfiner, der lever i det krystalklare turkisblå vand. Kom med på en båd eller katamaran, hvor du kan se disse majestætiske skabninger, der leger og svømmer frit i deres naturlige habitat. Om morgenen, ved solopgang, er det perfekte tidspunkt at se delfinerne på, da de ofte er mest aktive på dette tidspunkt af dagen.

 

Flic en Flac er nærmest

definitionen på en paradis-Strand.

— Morten, BECH Travel

 

Sejl blandt havets kæmper – hvalsafari:
En anden uforglemmelig oplevelse i Flic en Flac er hvalsafari. Tag med på en enestående bådtur ud på det åbne hav for at opdage nogle af verdens mest fascinerende havpattedyr – hvalerne! Udenfor Mauritius’ beskyttende koralrev venter det store Indiske Ocean, som kan være med store bølger, hvorfor denne udflugt mest er for de søstærke.

Området omkring Mauritius er kendt for at være et af de bedste steder at observere pukkelhvaler (juni-september) og spermhvaler (året rundt), der passerer på deres vandringer. At se disse enorme væsener boltre sig i deres naturlige element er en ydmyg og hjertevarmende oplevelse, der virkelig giver en dybere forståelse for naturens skønhed.

 

Betagende solnedgange – en farveeksplosion hver aften:

Når aftenen nærmer sig, vil du blive overvældet af de betagende solnedgange, der farver himlen i en palet af gyldne, rosa og lilla nuancer. Da Flic en Flac vender mod vest, er solnedgangen lige foran dig når du står på stranden. Hvorfor en spadseretur langs den maleriske strand, mens solen langsomt forsvinder bag horisonten – en mere magisk afslutning på en dag i paradis findes ikke.

 

Velkommen til Flic en Flac, Mauritius – en uforglemmelig rejse venter.

Buddha Bar, Sugar Beach Resort
Mauritius
Hoteller i

Flic en Flac

Bo lige ved vestkystens (og måske Mauritius') bedste strand.

Elegant kolonistils strandluksus. Ved ankomst kører du rundt om det storslåede banyan træ, med stor fylde og

Idylliske bungalows i stor palmehave. Langs den brede sandstrand, diskret bygget blandt skyhøje palmer, finder

Din Mauritius specialist

Vi har et indgående kendskab til øen og har selv besøgt hotellerne.
Med vores viden og ekspertise kan du sikre, at du får den bedst mulige rejse til Mauritius.
Mauritius hoteller

Hvor er det bedste sted at bo?

Der findes mange gode strandresorts på Mauritus.
Nogle anbefaler vi, andre gør vi ikke. Lad os guide dig.

BECH TRAVEL

Hvorfor lade os stå for rejsen?

Du bliver nok overrasket

Hvorfor stå med planlægningen og alt ansvaret selv, når prisen oftest er den samme hos os som hvis du selv booker online?

Hoteller vi selv har besøgt

Vi har afprøvet hundredevis af hoteller, valgt mange fra, for at finde en håndfuld af de bedste til dig.

Sænk skuldrene & nyd ferien

Vores mange års erfaring gør at du kan sætte dig godt tilrette i flyet, velvidende at der er styr på alle detaljer.

Book nemt & Rejs opløftet hjem

Vores kendskab gør at vi nemt kan finde lige netop den rejse der får dig til at rejse opløftet hjem.