Strandkants koloniluksus.

5-stjernet livsnyderi i de smukkeste rammer. Du forkæles med alt, hvad hjertet begærer. Her er smukke haver, restauranter i særklasse, azurblåt hav og skønne værelser tæt ved stranden. Derudover er en af øens bedste golfbaner beliggende i baghaven, lige ved siden af et fredet naturområde.

Heritage Le Telfair har det hele, og rammerne bliver næppe smukkere.

Den Frodige og grønne Sydkyst.

Den sydlige del af Mauritius, hvor Heritage Le Telfair er placeret, byder på den smukkeste natur på Mauritius. Her er kun få byer, hvorfor naturen er mere uberørt her, kombineret med uendelige sukkermarker.

Strandrestaurant – Le Palmier
(📷 er fra Mortens seneste besøg)

 

Smukke Værelser & Suiter

De vidunderlige butler-servicerede værelser er alle placeret i mindre to-etagers villaer spredt rundt på resortets område. Opført i en smuk lys kolonistil med hvidkalkede vægge og smukke møbler.

Deluxe Suite Garden View har udsigt over resortets tropiske haver, mens gæster i Deluxe Seaview Suites og Deluxe Beach Front Suite kan nyde udsigten over Det Indiske Ocean fra deres balkon eller terrasse. Derudover kan du opgradere til Junior- eller Seniorsuiterne for lidt ekstra plads, da de har henholdsvis et opholdsområde eller ekstra værelse.

Junior Suite Sea View

2 x poolområder + adgang til C Beach Club

Heritage Le Telfairs prisvindende 18-hullers golfbane, Heritage Golf Club, er beliggende mellem bjergene og havet i et kuperet landskab – spækket med søer, vandløb og træer.

Derudover findes der på Heritage Le Telfair: Spa, fitnesscenter, børneklub, to swimmingpools, vandsportscenter, C The Beach Club, tennisbaner og gratis Wi-Fi.

Stranden & Vejret i Syd

Trods øens lille størrelse er der mange små mikroklimaer rundt om på øen, hvorfor vejret kan være meget forskelligt alt efter hvilken del af øen, man befinder sig på. Området, Bel Ombre, ved sydkysten er ikke på samme måde beskyttet af bjerge, hvorfor regn kan komme med kort varsel. Bygerne er oftest kraftige og kortvarige, men der kan også være dage med heldagsregn, særligt i vintermånederne – januar til marts.

Denne del af øen får lidt mere regn end eksempelvis vest- og nordkysten, hvilket gør, at her altid er frodigt og grønt. Vinden kommer typisk fra sydøst, hvorfor der kommer en del vind i dette område, og derfor er et populært spot for kitesurfere. Er du på Mauritius for at bruge mest mulig tid i solen, kan det anbefales at kigge på hoteller beliggende på vest- eller nordkysten. 

Stranden er smuk, og der er ingen bølger i havet, fordi øen er omringet af et stort koralrev. Vær dog opmærksom på, at der i dette område kan være en del strøm i vandet, hvorfor denne ikke er den mest børnevenlige strand på Mauritius.  

 

2 x Seven Colors Spa

Heritage Le Telfair har eget spaområde i kolonistil med spapool. Derudover har du adgang til en af de største spas i Det Indiske Ocean på søsterhotellet Heritage Awali. Opført som en miniature landsby med stråtækte hytter, hvor du finder behandlingsrum og diverse spafaciliteter. Her kan du roligt slappe af, mens børnene besøger børneklubben, teenagere deltager i en bred vifte af aktiviteter, eller de allermindste er i trygge hænder hos babysitterne i Baby Timono Club.

faciliteter

Kort sagt 

Et elegant resort i smukke omgivelser. Særligt udvalget af restauranter og det gastronomiske niveau gør dette til et populært resort. Vælger du Gourmet Bliss All Inclusive, bliver opholdet til ren livsnyderi uden at skulle bekymre sig over den endelige regning – det er ren afslapning.

Vejret på denne del af øen kan være omskifteligt, hvilket man skal være forberedt på. Er vejret meget afgørende for dit valg af hotel på Mauritius, vil hoteller på vest- og nordkysten være bedre valg.

Galleri — Heritage Le Telfair

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
  • Halvpension / Gourmet Bliss All Inclusive
  • Golf – Green fees til Heritage Golf Course.
  • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
  • Daglige snorkelture med båd & lån af udstyr
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Deluxe Suite

Fra-pris per person, ved 7 nætters ophold i følgende rejseperioder*: 

PeriodeVoksen – HalvpensionVoksen – Gourmet Bliss
01.02.2422.03.24kr 20.495kr 26.295
23.03.2406.04.24kr 24.195kr 30.095
07.04.2430.04.24kr 20.895kr 26.695
01.05.2430.09.24kr 16.195kr 22.095
01.10.2419.10.24kr 23.995kr 30.595
20.10.2430.11.24kr 25.395kr 32.095
01.12.2415.12.24kr 21.995kr 28.595
16.12.2422.12.24kr 24.595kr 31.195
23.12.2406.01.25kr 47.895kr 55.295

*Samlet pakkerejse ved min. 2 voksne i samme værelse. Estimerede priser, da prisen afhænger af dagsprisen på flybilletter. 

Børnepriser (under 12 år) starter fra kr. 6.995,-


Ønsker du 8, 9, 10, 11,… eller måske 16 nætter?
Alle vores rejser kan skræddersyes efter dine ønsker.

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Deluxe SeaView Suite

Fra kr. 16.495,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved min. 2 voksne i samme værelse.
Børn fra kr. 6.995,-

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Deluxe BeachFront Suite

Fra kr. 17.595,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved min. 2 voksne i samme værelse.
Børn fra kr. 6.995,-

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Flere typer værelser

Heritage Le Telfair tilbyder flere værelsestyper end vist ovenfor.
Kontakt os for info og priser.

Andre skønne hoteller

Elegant kolonistils strandluksus. Ved ankomst kører du rundt om det storslåede banyan træ med stor fylde og lianer, der frit hænger over hele den runde indkørsel. De eksotiske

Ekstraordinær strandluksus. 5*-resort beliggende på østkysten af Mauritius med hele seks strande at vælge mellem. Stilen er moderne, og atmosfæren er afslappet. Her er der tæ

Boutique voksenhotel for designelskere. SALT of Palmar er ikke for alle, men for dem, som sætter pris på hotellets tiltag, konceptet og gennemførte design, vil uden tvivl knusel