Ekstraordinær strandluksus.

5*-resort beliggende på østkysten af Mauritius, med hele seks strande at vælge mellem. Stilen er moderne og atmosfæren afslappet. Her er der tænkt over hver en detalje.

Enhver designelsker vil elske den gennemførte stil på Shangri-La Le Touessrok, hvor de klassiske bygninger har fået en større opgradering og fremstår i dag som et moderne hotel. Når det kommer til indretning, mad og service brillerer Shangri-La Le Touessrok.

 

ikon og legende på Mauritius.

Et hotel der har genopfundet sig selv flere gange, og er fortsat et af Mauritius’ ypperste resorts. Det at hotellet var et af de første luksusresorts på Mauritius gør samtidig at beliggenheden er en af de bedste på øen.

De seks strande gør, uanset hvilken retning vinden måtte komme fra, at der findes en strand i læ. Dette er en af hotellets helt store styrker, da østkysten af Mauritius er kendt for at være blæsende i vores sommermåneder (typisk juni – september).

Udsigt fra Frangipani Junior Suite
(📷 er fra Mortens besøg)

lille privat ø; Ilot Mangénie

Shangri-La Le Touessrok har et es i ærmet andre resorts på Mauritius kun kan misunde – den private ø; Ilot Mangenie. En naturlig og eksklusiv strandoase forbeholdt gæsterne på Shangri-La Le Touessrok. Beliggende kun 10 minutter med båd fra hotellets bådbro. Den gratis shuttle-båd afgår ca. hvert 20. minut hele dagen.

På øen findes solsenge, cabanas samt restaurant & bar.

Ilot Mangenie

plads til både par og familier

Shangri-La Le Touessrok består af 3 sektioner, hvoraf den ene (Frangipani) er mest for voksne.

Uanset hvordan du foretrækker at være aktiv og have det sjovt – på land eller i havet – tilbyder Shangri-La Le Touessroks exceptionelle sports- og vandsportsfaciliteter het sikkert noget for dig.

 

Værelser, suiter og villaer

De rummelige værelser og suiter er smukt designet i en lys og moderne ‘beach-chic’ stil og har mange lokalt indkøbte designmøbler. Fra alle værelser, suiter og villaer er der en betagende udsigt til det azurblå Indiske Ocean der omkranser hotellet. 

Værelserne er spredt over 3 områder; Coral, Hibiscus & Frangipani. Hvor sidstnævnte er eksklusiv afdeling mest for voksne, beliggende på sin egen lille ø, forbundet til resten af hotellet via en bro. 

Derudover findes tre store overdådige 3-værelses villaer med privat pool og direkte adgang til stranden.

Coral WIng (til venstre) & Frangipani Island (til højre)

faciliteter

Kort sagt 

Shangri-La Le Touessrok byder på ikonisk designluksus med flere strande at vælge mellem, god service og med områder for både par og familier. For voksne og par anbefales værelserne i Frangipani Club afdelingen med eksklusive fordele som butlerservice, inkluderet udvalg i minibaren, voksenpool, a-la-carte morgenmad og gratis sundowners cocktails i Republik Beach Club and Grill hver aften. 

For familier er særligt beachfront værelserne i Hibiscus og Coral afdelingerne et hit.

Galleri — Shangri-La Le Touessrok

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
  • Halvpension
  • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
  • Daglige snorkelture med båd & lån af udstyr
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Coral Deluxe ROom Ocean View

Fra kr. 19.495,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.
Børn fra kr. 6.995,-

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

HIbiscus Junior Suite Ocean View

Fra kr. 20.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.
Børn fra kr. 6.995,-

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Frangipani Club Junior Suite Ocean View

Fra kr. 22.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.
Børn fra kr. 6.995,-

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Flere typer værelser

Shangri-La Le Touessrok tilbyder flere værelsestyper end vist ovenfor. Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over hotel & værelser (klik på billedet for at forstørre det)

Andre skønne hoteller

Boutique resort Kun for voksne. Veranda Paul et Virginie lever fuldt ud op til sit navn – der stammer fra en fransk kærlighedsroman om Paul & Virginie – da fokus h

Designperle i særklasse. Velkommen til LUX* Grand Baie – et 5+ stjernet hotel der hæver barren for luksusrejser til Mauritius, som omfavner den moderne livsstil og tager eksklu

Strand, gourmet & Golf. Beliggende langs en fantastisk 2 km hvid sandstrand, i en beskyttet bugt på Mauritius østkyst, er Constance Belle Mare Plage en harmonisk kombination