Elegant kolonistils strandluksus.

Ved ankomst kører du rundt om det storslåede banyan træ med stor fylde og lianer, der frit hænger over hele den runde indkørsel. De eksotiske rammer er sat, og inde bag indgangen gemmer sig et kolonistils-resort med opdateret og moderne interiør. Det næste, der imponerer, er den store frodige have med utallige palmer, hvis grønne farve står i smuk kontrast til det kridhvide sand og azurblå hav, som hotellet vender mod.

 

En af Mauritius bedste strande.

Sugar Beach Resort, samt søsterhotellet La Pirogue ved siden af, var nogle af de første hoteller i dette område, hvorfor de var førstevælgere af beliggenhed og grund. Hotelgrunden er stor og aflang, hvilket betyder, at hotellet har en over 500 meter lang stykke strand.

Alle strande på Mauritius er offentlige, men grundet Sugar Beach Resorts beliggenhed kommer her ikke mange andre end hotellets egne gæster, hvorfor den føles rolig og privat. 

Den historiske hovedbygning er et tidligere plantagepalæ

 

Moderne Værelser

De nyligt renoverede værelser er beliggende i smukke kolonihuse i kreolsk stil spredt rundt i den velplejede tropiske have. Mange af disse ligger kun få skridt fra havet.

Deluxe-værelserne med have eller havudsigt er typisk beliggende i plantagepalæet eller på førstesalen i kolonihuse, mens de lidt større Premium-værelser er placeret i stueetagen. Premium-suiterne på første sal og Executive Deluxe-suiterne i stueetagen har en separat stue og er placeret i husene ved stranden.

Sugar Beach har i alt 238 værelser.

Anbefaling — Premium Beach Front Room, lidt større værelser i stueetagen med direkte udgang til stranden og fritstående badekar. At bo lige her, i første række til en af de bedste strande på Mauritius kun adskilt af en lille sandsti, gør, at du virkelig føler at være havnet på en af de smukkeste tropeøer i verden.

Premium Beach Front Room

Den solrige vestkyst

Vestkysten af Mauritius er kendt for, udover udsigt til solnedgange over havet, at være den mest solrige kyst på Mauritius. Flic en Flac stranden er bedst muligt afskærmet fra regn og blæst, der oftest kommer fra sydøst. Dette gør, at de fleste byger når at regne af på deres vej henover det frodige højland midt på øen, hvorfor de fleste regnskyer er opløst inden deres ankomst til vestkysten. 


I de køligere sommermåneder på Mauritius (juni – august) er der typisk et par grader varmere her. Forvent behagelige 22-25 grader, og at temperaturen falder lidt om aftenen.

Et hav af aktiviteter

Sugar Beach er et af Mauritius’ største strandresorts, og mængden af faciliteter og daglige aktiviteter afspejler også dette. Brug dagen på snorkeling, tennis, golf, vandsport, solbadning, yoga, dykning eller kajak. Du kommer aldrig til at kede dig her. Derudover arrangeres dagligt forskellige aktiviteter såsom vandpolo, beach volley og pool fitness. Her er aktiviteter for både børn og voksne. 

Lagunepoolen ved havet er meget stor og børnevenlig – med et lavvandet børneområde – mens resortes “Quiet Pool” tilbyder mere rolige rammer.

Som gæst på Sugar Beach har du udover adgang til hotellets mange faciliteter også adgang til søsterhotellet La Pirogue (link), som ligger lige ved siden af og er forbundet med stier, hvor der også findes en stor pool med fx en lille vandrutschebane for de mindste.

faciliteter

Kort sagt 

Beliggenheden, udsigten fra stranden og den store palmehave findes næsten ikke bedre på Mauritius. Det her er strandluksus i høj klasse. Værelserne er moderne og fordelt rundt i den store have. Enten i plantagehuset eller de mindre kolononihuse, hvilket giver en hyggelig atmosfære. Et resort der henvender sig både til familier og par.

Vejret på denne del af Mauritius er kendt for at være området, hvor chancen for regnbyger er mindst og blæsten oftest kun let, modsat øst- og sydkysten. Derfor kan Sugar Beach Resort anbefales året rundt.

Galleri — SUgar Beach Resort

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
  • Halvpension (All Inclusive kan tilkøbes)
  • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Deluxe Sea View Room

Fra kr. 15.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Premium Sea View Room

Fra kr. 16.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.


Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Deluxe Beach Front Room

Fra kr. 18.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.


Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Premium Beach Front Room

Fra kr. 20.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.


Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Premium Suite (2 RUM)

Pris afhænger af antal personer. 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

8, 9, 10, 11 eller 21 nætter?

Vi kan lave rejser på lige den længde du måtte ønske. Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over Sugar Beach Resort, Flic en Flac, Mauritius
Kort over hotel og værelser (klik på billedet for at forstørre det)

Andre skønne hoteller

Strandkants koloniluksus. 5-stjernet livsnyderi i de smukkeste rammer. Du forkæles med alt, hvad hjertet begærer. Her er smukke haver, restauranter i særklasse, azurblåt hav og

Ypperlig livsnyderi. One&Only Le Saint Géran genåbnede i starten af 2018 efter en større renovering. Hotellets ikoniske arkitektur fik dermed et diskret og samtidig moderne

Majestætisk Tropeluksus. Træd ind i en verden af klassisk elegance på dette 5+ stjernede boutique resort, Constance Prince Maurice, beliggende på det nordøstlige Mauritius. De