Skriv til os

Send besked

Du hører fra en af vores Travel Designers hurtigst muligt, enten via telefon eller email.

Rejserådgivning,
når du har tid

Vi har ingen faste åbningstider. Skriv gerne, om du ønsker at snakke med en af vores Travel Designers, samt hvornår det passer dig bedst.

Helt uforpligtende

Vi er klar til at vejlede eller skræddersy et uforpligtende rejsetilbud til dig.

Slip for telefonkø

Vi ringer dig gerne op. Angiv gerne hvornår det passer dig bedst, ellers ringer vi typisk tilbage inden for et par timer eller samme dag — også i weekender.

Trustpilot — BECH Travel

Det siger vores rejsende...

Dejlig rejse til Mauritius

"Det var super dejligt ikke at skulle bruge tid på at sætte sig ind i hvor der er godt at bo og hvilke hoteller der er gode, men bare at kunne spørge. Det synes jeg normalt man kan bruge enormt meget tid på. Derudover var BECH Travel også prisvenlige i forhold til hvad vi havde kigget på hos andre rejsearrangører."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Sofie

Klar anbefaling af BECH Travel!

"Vi blev ringet op dagen efter vores henvendelse, hvorefter vi har fået lynhurtig og god hjælp lige siden... Hele processen har været tryg og nem. Dejligt med anbefaling af valg af værelse og flyselskab, når Morten selv har besøgt hotellet og området..."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Jasmin V.

Hvis jeg kunne give flere stjerner...

"Hvis jeg kunne give flere stjerner, så ville de drysse! Vi ønskede en tur til Mauritius på businessclass i industriferien i sidste øjeblik... De tryllede en juniorsuite på et ellers helt udsolgt hotel, de fik honeymoonseats til os på flyet og gav os gode fif..."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Bettina

Fantastisk serviceminded rejsebureau

"Hotellet levede fuldstændig op til det vi var blevet informeret om. En helt fantastisk rejse til Mauritius grundet en fantastisk service og indsats af BECH Travel....."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Charlotte L.

Skal du til Maldiverne skal du vælge BECH Travel

"Vi havde ikke været på Maldiverne før og der er rigtig mange muligheder og det kan blive lidt uoverskueligt. Morten fra BECH Travel, var super god til at samle alle vores ønsker og finde lige den ø og det resort, som passede til os...."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Marianne D.

En sober behandling

"Jeg fik en god og sober behandling, som jeg gerne vil anbefale til andre. Kunne vælge mellem relevante tilbud, og jeg føler bestemt ikke, at der var noget, der var oversolgt. Også stor fleksibilitet ved ændring af vores planer."

⭐⭐⭐⭐ / Villum

Kæmpe anbefaling!

"Super god og hurtig hjælp til en last minute rejse! Morten har besøgt alle hoteller og kan give grundig vejledning, så man ved præcis hvad man får. Og så var det oven i købet billigere end de priser jeg kunne finde på transport og hotel online!"

⭐⭐⭐⭐⭐ / Emilie

Den skønneste rejse med den største tryghed

"Den skønneste rejse med den største tryghed - da de altid lige var en sms i nærheden hvis det var det mindste spørgsmål vedr rejsen, retningslinjer eller andet… Kan kun varmt både anbefale BECH Travel og Mauritius - sikke en oplevelse."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Axel B.