Explore
Om — rejsebureauet

BECH Travel

Dit rejsekompas i et hav af muligheder.

Historien bag

En forelskelse opstod

Rejserne der hele tiden skulle have et nøk op

Det hele startede med en ustyrlig kriblen i kroppen efter at opleve verden. Med tiden udviklede det sig til en søgen efter det bedste af det bedste af oplevelser, hoteller, strande og mad.

 

Efter første tur til Det Indiske Ocean stod det klart, at her gemmer det ultimative paradis sig. Ikke blot omgivelserne nåede nye højder, men hoteller, mad og service slog alle tidligere oplevelser af pinden. Lige her, her vil jeg tilbage til.

 

En ferie skal være et højdepunkt. 

 

Efter at være blevet velbevandret i rejser til Mauritius og Maldivernes afkroge – blevet forelsket i hoteller, der kan noget særligt, og afprøvet et utal af hotelrestauranter – er det på tide, efter 12+ år i rejsebranchen, at dele ud af denne viden og lade rejsende få lignende magiske oplevelser gennem BECH Travel.

 

Velkommen til BECH Travel’s rejseunivers.

 

Morten Bech Nielsen
Ejer & Travel Designer

Opdag
BECH Travel

Hvad vi kan

  • Velbevandrede i Mauritius og Maldivernes afkroge. Vi ved, hvor maden er bedst, sandet er mest pudderblødt, og den bedste snorkling findes.

  • 12+ års erfaring — Vi har besøgt et hav af hoteller og hjælper dig med at sætte kursen det rette sted hen.
  • Vi skræddersyer rejsen og sikrer en problemfri og sikker oplevelse med pålidelige og håndplukkede partnere. Sker der noget uforudsigeligt under rejsen, er vi her for dig.
  • Høj tryghed — Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vores sammensatte rejser er fuldt ud dækket af pakkerejseloven.
Holdet
Mærk hvordan

Erfaring gør en forskel

Sammen skaber vi din drømmerejse, som ikke skuffer.

Morten Bech

Travel Designer

Trustpilot — BECH Travel

Det siger vores rejsende...

Dejlig rejse til Mauritius

"Det var super dejligt ikke at skulle bruge tid på at sætte sig ind i hvor der er godt at bo og hvilke hoteller der er gode, men bare at kunne spørge. Det synes jeg normalt man kan bruge enormt meget tid på. Derudover var BECH Travel også prisvenlige i forhold til hvad vi havde kigget på hos andre rejsearrangører."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Sofie

Klar anbefaling af BECH Travel!

"Vi blev ringet op dagen efter vores henvendelse, hvorefter vi har fået lynhurtig og god hjælp lige siden... Hele processen har været tryg og nem. Dejligt med anbefaling af valg af værelse og flyselskab, når Morten selv har besøgt hotellet og området..."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Jasmin V.

Hvis jeg kunne give flere stjerner...

"Hvis jeg kunne give flere stjerner, så ville de drysse! Vi ønskede en tur til Mauritius på businessclass i industriferien i sidste øjeblik... De tryllede en juniorsuite på et ellers helt udsolgt hotel, de fik honeymoonseats til os på flyet og gav os gode fif..."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Bettina

Fantastisk serviceminded rejsebureau

"Hotellet levede fuldstændig op til det vi var blevet informeret om. En helt fantastisk rejse til Mauritius grundet en fantastisk service og indsats af BECH Travel....."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Charlotte L.

Skal du til Maldiverne skal du vælge BECH Travel

"Vi havde ikke været på Maldiverne før og der er rigtig mange muligheder og det kan blive lidt uoverskueligt. Morten fra BECH Travel, var super god til at samle alle vores ønsker og finde lige den ø og det resort, som passede til os...."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Marianne D.

En sober behandling

"Jeg fik en god og sober behandling, som jeg gerne vil anbefale til andre. Kunne vælge mellem relevante tilbud, og jeg føler bestemt ikke, at der var noget, der var oversolgt. Også stor fleksibilitet ved ændring af vores planer."

⭐⭐⭐⭐ / Villum

Kæmpe anbefaling!

"Super god og hurtig hjælp til en last minute rejse! Morten har besøgt alle hoteller og kan give grundig vejledning, så man ved præcis hvad man får. Og så var det oven i købet billigere end de priser jeg kunne finde på transport og hotel online!"

⭐⭐⭐⭐⭐ / Emilie

Den skønneste rejse med den største tryghed

"Den skønneste rejse med den største tryghed - da de altid lige var en sms i nærheden hvis det var det mindste spørgsmål vedr rejsen, retningslinjer eller andet… Kan kun varmt både anbefale BECH Travel og Mauritius - sikke en oplevelse."

⭐⭐⭐⭐⭐ / Axel B.