Idylliske bungalows i stor palmehave.

Langs den brede sandstrand, diskret bygget blandt skyhøje palmer, finder du hotellets bungalow-værelser, der med eksotisk elegance og stråtækte tage, står klar til at byde dig velkommen.  

La Pirogue er et 4+* resort, spredt over et større område. Vestvendt, med magiske solnedgange der slutter dagen i en farveeksplosion hver eneste aften.

Et Uformelt fristed

Her emmer af uformel og fredelig hygge. Eneste tidspunkt du mærker at La Pirogue er et større resort, er når den overdådige morgenmads- eller aftenmadsbuffet er åben. 

Modsat mange andre resorts på Mauritius, hvor der kan være en striks dresscode for herrer, er det mere afslappet på La Pirogue, hvorfor shorts er tilladt i flere af restauranterne.

La Pirogue er blandt Mauritius’ mest populære hoteller og ofte udsolgt. Hvorfor bestilling i god tid anbefales.

Mauritius’ måske bedste strand

La Pirogue var et af de første luksushoteller på Mauritius. Dermed også førstevælger af beliggenhed. Og hvilken beliggenhed. Lige ved Flic en Flac stranden, en af de bredeste, smukkeste og bedste badestrande på Mauritius. Vandet er azurblåt og bunden er ren sand de fleste steder – hvilket kun er tilfældet få steder på Mauritius. Dermed er det samtidig en af de mest børnevenlige strande på øen.

Favorit spot – Beach Bar (deres is er virkelig god)

 

Opført som en traditionel fiskerby

De eksotiske bungalows, bygget af vulkansk sten med stråtag, er designet således at de forfra ligner fronten på en opadvendt fiskerbåd.

I alt 248 værelser.

Garden Bungalows værelserne vender ud mod lagunen i anden række, mens Beach Pavilions ligger tættere på stranden og dermed i første række. Rejser du som gruppe eller familie, kan du med fordel vælge ​​Garden Family Bungalows eller Deluxe Beach Family Pavillions, som består af henholdsvis to sammenhængende Garden Bungalows eller Beach Pavillions.

Premium Garden Bungalows ligger længere væk fra hovedbygningerne i et skønt og roligt område af hotellet. Senior Suite Pavilions byder på rummelige værelser og udover soveværelset et separat opholdsområde.

Hver bungalow rummer 1 eller 2 værelser

oase fuld af oplevelser

Ideelt for familier med yngre børn, såvel som par, da dette resort tilbyder masser af aktiviteter, stor pool, vandsportsaktiviteter, hyggelig beach bar samt adskillige kroge med fred og ro.

Når du bor på La Pirogue har du samtidig adgang til alle faciliteter på søsterhotellet Sugar Beach – fx 2 pool samt mulighed for at besøge de 3 restauranter (mod tillæg, afhængig af måltidplan).

faciliteter

Kort sagt 

Et hyggeligt og uformelt luksusresort. Stranden lige ved hotellet er muligvis den bedste på Mauritius – særligt for børnefamilier, da der er ren sandbund, kun få koraller og ingen strøm i vandet.

La Pirogue er et af de mest eftertragtede resorts i sin kategori og ofte udsolgt, hvorfor det anbefales at være ude i god tid.

Galleri — LA Pirogue

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
  • Halvpension (All Inclusive kan tilkøbes)
  • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Garden Bungalow

Fra kr. 15.895,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved min. 2 voksne i samme værelse.
Børn fra kr. 6.995,-

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Beach Pavilion

Fra kr. 20.895,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved min. 2 voksne i samme værelse.
Børn fra kr. 6.995,-


Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Garden Family Bungalow

2 sammenhængende værelser – kontakt os for priser,
da prisen afhænger af hvor mange der bor i værelset.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Flere typer værelser

La Pirogue tilbyder flere værelsestyper end vist ovenfor.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

La Pirogue
Kort over hotel & væresler (klik på billedet for at forstørre det)

Andre skønne hoteller

Designperle i særklasse. Velkommen til LUX* Grand Baie – et 5+ stjernet hotel der hæver barren for luksusrejser til Mauritius, som omfavner den moderne livsstil og tager eksklu

Boutique voksenhotel for designelskere. SALT of Palmar er ikke for alle, men for dem som sætter pris på hotellets tiltag, konceptet og gennemførte design, vil uden tvivl knusels

Farverig strandoase. C Mauritius er en moderne og legesyg strandoase, hvor du, uanset alder, kan vække dit indre legebarn til live. Eller bare slappe fuldstændig af. Valget er di