Paradis
Rejser til

Maldiverne

Hvor virkeligheden overgår selv de smukkeste postkort

Bæredygtig  barfodsluksus. Du rækkes en stofpose med skriften “No News, No Shoes”. Heri kan dine sko forblive, til du skal med båden

Luksuriøs ø-perle i fjern atoll. I den fjerne og nordlige atoll, Shaviyani Atoll, er Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi beliggende i et omr

Moderne paradis-ø med husrev. Lille idyllisk ø indbegrebet af alt det, man drømmer om, når man rejsedrømmer om Maldiverne. Moderne vill

Livligt, farverigt og moderne paradis. Her møder du iøjenfaldende moderne design, som står i smuk kontrast til øernes paradisiske omgive

Afslappet barfordsluks & livlige koralrev. Overgiv dig til ro og total afslapning i de ultimative tropiske omgivelser. Stilen er rustik

Lille ø-paradis for voksne. Centara Ras Fushi er en af de mindre øer, hvilket gør atmosfæren intim, samtidig med at her stadig er et fin

Bæredygtig luksus i Maldivernes smukke natur. På en frodig, grøn ø midt i Det Indiske Ocean, omgivet af uendeligt mange palmer og store

Afslappet luksus, All Inclusive og privat butlerservice. På en smuk, grøn og frodig ø, omgivet af brede, kridhvide sandstrande, ligger Ay

Lille unik Ø-Perle. Kandolhu Maldives, en 5-stjernet resort-ø kun 25 minutter med vandfly fra Malé, er indrammet af betagende strande hel

Kun et lille udpluk

Vi kan tilbyde mange flere muligheder.
Kontakt os og lad os sammen finde det rigtige hotel til dig.

Destinationen Maldiverne

Maldiverne, det ultimative paradis

Ikke mange andre destinationer giver samme følelse af at være langt væk fra al civilisation, som Maldivernes unikke ø-rige gør. Tropeluksus fra øverste hylde venter på de små koraløer.

Maldiverne er kendt som et eksklusivt ferieparadis – med en utrolig afslappet atmosfære. Hvorfor du kan se frem til, at roen sænker sig i dig i samme sekund, du sætter fødderne i det pudderbløde sand. Den lange rejse er nu det hele værd.

 

Vi er specialister i 4- og 5-stjernede resortøer

Maldivernes strande og hav er fantastisk uanset, hvilken ø du lander på. Ingen tvivl om det. Skal ferien have et nøk op, byder Maldiverne samtidig på nogle helt fantastiske resorts, der tager oplevelsen til et helt nyt niveau.

Eneste destination hvor
virkeligheden overgår billederne.

— Morten, BECH Travel


Husrev eller ej?

Maldiverne er blandt de bedste steder at snorkle og dykke i verden. Mange af øerne er omgivet af koralrev med en stor mangfoldighed af farvestrålende fisk – også kaldet “Husrev”.

Har øen ikke et husrev, er der i stedet mulighed at besøge nærliggende koralrev med båd på en guidet snorkeltur. Her kan du hilse på alt fra havskildpadder, blæksprutter, dragefisk, muræner, rokker eller små revhajer, som blot er et lille udsnit af koralrevenes beboere.

Er drømmen at kunne snorkle dagen lang, anbefales et resort med husrev. Kontakt os og hør, hvilke øer har den bedste snorkling og husrev.

 

Vælg din ø med omhu

Maldiverne byder på den ene fantastiske resort-ø efter den anden. Ud fra billederne synes de lig hinanden – men atmosfæren, villaerne, strandene og serviceniveauet kan være meget forskelligt fra ø til ø. Prisniveauet for et ophold på Maldiverne er højt, hvorfor du vil ærgre dig ekstra meget, hvis du vælger den forkerte ø.

 

Velkommen til Maldiverne – det ultimative paradis.

Info om Maldiverne.

Værd at vide

Areal
Maldiverne er en østat, bestående af ca. 1.200 koraløer, hvoraf ca. 200 er beboede. Øerne er fordelt i 26 atoller, der strækker sig over et område på 871 km fra nord til syd.

 

Indbyggere

550.000 indbyggere (2020)

 

Internet

Der findes mulighed for internet / wifi adgang på alle vores resorts i Maldiverne, medmindre andet er angivet. Forvent ikke samme hastigheder som i Danmark, samt kan det være ustabil og falde ud til tider. Der kan være forskel fra ø til ø hvor god wifi er, samt hvor der er dækning.

Ønsker du at have en bedre forbindelse, samt mulighed for Internet på din mobiltelefon når du bevæger dig rundt på hele øen, kan det anbefales at købe et lokalt simkort med data. Enten i en telebutik eller, hvis du har en nyere smartphone, kan du købe et e-simkort direkte via din telefon.

Hos BECH Travel har vi flere gange brugt og været tilfredse med teleselskabet Ooredoo til data. Simkort kan købes lige udenfor ankomstterminalen.

 

Kreditkort & kontanter

Du kan betale med kreditkort på alle resortøer i Maldiverne. Fx Visa & Mastercard. Kun ved udflugter til små lokale øer vil du skulle bruge lokale kontanter.

For at veksle til den lokale valuta - Maldivisk Rufiyaa (MVR) - kan du medbringe US Dollars (USD) eller hæve penge i en hæveautomat - fx i lufthavnen. Vekselbureauer og hoteller tilbyder også at veksle, dog oftest til en dårligere kurs end hvis du blot hæver penge i en hæveautomat.

Det er ikke nødvendigt at medbringe lokal valuta, kun US Dollars, fx til drikkepenge. Generelt anbefaler vi altid kun at medbringe få kontanter, og betale med kreditkort.

 

Lokal transport / transfer til øerne

Ved ankomst til Maldiverne vil du blive mødt af en repræsentant fra dit resort lige udenfor bagageterminalen. Herfra vil du blive guidet videre, alt efter hvilken form for videre transport det kræves for at komme til den ø du skal bo på.

Den videre transfer foregår med enten speedbåd, vandfly eller indenrigsfly. Dette vil fremgå i dine rejsepapirer. 

 

Pas & Visum / Visa

Der er ikke krav om at søge visum for at rejse til Maldiverne. Du får et 30 dages turist-visum ved indrejse (stempel i passet).

Dit pas skal være gyldigt minimum 1 måned frem den dag du ankommer.

Se mere på Udenrigsministeriets hjemmeside: um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/maldiverne

 

Prisniveau

Prisniveauet på Maldiverne er højt. Enten på niveau med danske priser eller over. Der pålægges internationale varer meget høje importafgifter, hvorfor særligt vin og alkohol er meget dyrt på resorts. 

Fra de fleste øer er det ikke muligt at besøge restauranter eller barer på andre resorts, da der er langt mellem øerne.

Det kan for mange være en fordel at vælge et All Inclusive resort.

 

Sprog

Engelsk og Dhivehi.

 

Tidszone (ift. dansk tid)

Vintertid (+4 timer)

Sommertid (+3 timer)

 

Drikkepenge

Hvad skal man give i drikkepenge på Maldiverne?

Det er først og fremmest helt op til dig om du ønsker at give drikkepenge eller ej. På regningen pålægges et service charge, som er obligatorisk, og bl.a. går til drikkepenge. Derudover er der ikke forventning fra ansatte på Maldiverne om at få drikkepenge, men de påskønnes naturligvis når de gives derudover.

 

Anbefaling, ved god service:

  • Tjener / Bartender — 2-3 $ dollars per person
  • Rengøringspersonale — 4-5 $ dollars per dag, per villa
  • Evt. Butler / Villa host — 5-10 $ dollars per dag, per villa

 

All Inclusive & drikkepenge

Bor du på et resort og har valgt en All Inclusive pakke, og dermed ikke betaler eller kender beløbet efter et restaurant eller bar besøg, er det svært at vide hvad eksempelvis 10% udgør i drikkepenge. Her skal du dermed selv vurdere hvad du ønsker at give i drikkepenge. Derfor kan anbefales at have sedler på sig til at kunne give direkte til personalet. 

 

Hvilken valuta?

USD / Amerikanske dollars anvendes på Maldivernes resortøer. Medbring gerne mindre sedler til drikkepenge.

 

Flyrejsen / rejsetid

Hvor lang tid tager det at rejse / flyve til Maldiverne?

Der findes ingen faste direkte flyruter fra Danmark til Maldiverne. Flyrejsen vil derfor være med 1 skift undervejs.

 

Hvem du kan flyve med af flyselskaber:

Rejser hos BECH Travel skræddersyes efter dine ønsker - også efter hvilket flyselskab du foretrækker. Ellers vælger vi det flyselskab, hvor pris og rejsetid hænger bedst sammen, hvilket kan variere.

 

Hvilke lufthavne kan jeg flyve fra?

BECH Travel kan tilbyde at rejsen starter fra alle større danske lufthavne (København, Billund, Aarhus & Aalborg) samt Hamburg. Oftest vil rejsen være fra Københavns Lufthavn, da flest flyselskaber flyver herfra, og du her finder de bedste flyforbindelser videre til Maldiverne.

 

Flyselskaberne vi oftest anvender:
Emirates, Qatar Airways, Lufthansa, Austrian, Swiss, Turkish Airlines.  

 

Rejsetid til Maldiverne:
Hvor lang tid det tager at flyve til Maldiverne fra Danmark eller Hamburg afhænger af hvilken rute eller flyselskab du flyver med. Som udgangspunkt tager flyrejsen til Maldiverne typisk 12-17 timer med skift undervejs. 

 

Vejret - bedste tidspunkt at rejse

Varmt året rundt

Maldiverne er beliggende tæt ved ækvator og varmt året rundt. Gennemsnitstemperaturen ligger på omkring 28-29 grader, uanset hvilken måned du besøger dette ø-rige.

 

To årstider dominerer Maldivernes vejr – den tørre sæson (januar, februar & marts) og resten af året, hvor vejret statistisk set er mere omskifteligt. Maldiverne er en helårsdestination og der er intet dårligt tidspunkt at besøge landet.

 

Den tørre sæson er den mest populære, da der i disse måneder statistisk falder mindst regn. Denne popularitet gør samtidig at priserne er højest i denne periode.

 

Senere år har vist at vejret kan være svært at spå om. Hvorfor det at lade vejret være afgørende for hvornår du vælger at rejse til Maldiverne. Rejs når du har lyst, da ingen kan vide hvordan vejret vil blive.

 

Dubai + Maldiverne

Kombinér strand & storby

Alle BECH Travel's rejser til Maldiverne kan skræddersyes og kombineres med fx stop-over i Dubai. Det er er oplagt at forlænge rejsen med 2-3 nætter i Dubai, hvilket samtidig giver rejsen helt nye indtryk og gør flyrejsen mere overskuelig.

Flyselskabet Emirates flyver til Mauritius via Dubai året rundt, hvorfor kombinationen med rejser til Dubai og Maldiverne er mulig hele året. 

Kontakt os og hør mere om at tilføje Dubai til rejsen.

 

Maldiverne rejser

Mangler du muligheder?

Ja, der findes flere 4- & 5-stjernede hoteller i Maldiverne.
Nogle anbefaler vi, andre gør vi ikke. Lad os guide dig.

BECH TRAVEL

Hvorfor lade os stå for rejsen?

Du bliver nok overrasket

Hvorfor stå med planlægningen og alt ansvaret selv, når prisen oftest er den samme hos os som hvis du selv booker online?

Hoteller vi selv har besøgt

Vi har afprøvet hundredevis af hoteller, valgt mange fra, for at finde en håndfuld af de bedste til dig.

Sænk skuldrene & nyd ferien

Vores mange års erfaring gør at du kan sætte dig godt tilrette i flyet, velvidende at der er styr på alle detaljer.

Book nemt & Rejs opløftet hjem

Vores kendskab gør at vi nemt kan finde lige netop den rejse der får dig til at rejse opløftet hjem.