Boutique resort Kun for voksne.

Veranda Paul et Virginie lever fuldt ud op til sit navn – der stammer fra en fransk kærlighedsroman om Paul & Virginie – da fokus her er på at skabe romantiske stunder, rolige omgivelser og tid til tosomhed. Forelskede par har her de optimale rammer for at udleve deres egen kærlighedshistorie i paradis.

 

Mauritius’ mest romantiske gemmested.

Beliggende ved den idylliske fiskerby Grand Gaube, ikke langt fra livlige Grand Baie (hvortil der et par gange om ugen tilbydes gratis shuttlebus til fra hotellet). Tager ca. 10 minutter med bil.

Fantastisk udsigt fra infinity-poolen

 

Varmt vejr året rundt i dette område af øen

Hotellets beliggenhed på den nordlige tip af Mauritius gør, at vejret i dette område er et af de varmeste områder året rundt. Forvent 31 grader hen over vintermånederne, samt ned til 22 grader henover sommeren (juni-august). Derfor kan denne del af Mauritius besøges året rundt.

Tid til tosomhed og afslapning

oase for voksne (+18 år).

2 lækre poolområder, hvoraf den ene er at finde i den tropiske have, men den anden, og nyeste, er opført som en infinitypool med en betagende udsigt over det Indiske Ocean. Skal kroppen forkæles findes der “Seven Colours Wellness Spa” med et udvalg af spa behandlinger og massage. 

Hotellet er beliggende i første række lige ved en lille strand, der føles privat for hotellet, da den er beliggende i en lille lagune.

CATAMARAN CRUISE, HOP PÅ DIREKTE FRA HOTELLET. 

Veranda Paul et Virginie er en del af Veranda hotellerne, som har deres helt egen Catamaran. Du kan komme med, direkte fra hotellets bådbro, og sejle til de små øer nord for Mauritius, hvor du fx kan snorkle. Udvalgte dage om ugen er det kun voksne, der kan deltage på turen. En virkelig smuk tur hen over det azurblå hav.

For gæster i Privilige Rooms er der inkluderet 1 heldags Catamaran Cruise per person, ved minimum 7 nætters ophold.

Veranda Catamaranen

Mere end Ro & afslapning

Fra stranden er det muligt at afprøve forskellige vandsportsaktiviteter – som er inkluderet for alle gæster – såsom kayak, vandcykler, SUP (stand up paddle) samt deltagelse i Aquagym, snorkelture eller sejlture med en lille glasbundsbåd. Derudover er der, mod tillæg, mulighed for at leje cykler, dykke, fiske, kitesurfe, spille golf, frokost hos en lokal mauritisk familie eller få arrangeret udflugter. 

I løbet af ugen, afhængig af vejr og antal gæster, arrangerer hotellet tema aftener med underholdning eller livemusik.

Småt men godt

81 værelser fordelt i bygninger op til 3 etager, der alle vender mod havet. Der findes 3 værelseskategorier. Værelserne er små og hyggeligt indrettet. Ønsker du mere plads, kan du vælge at opgradere til et privilege værelse.

Alle værelser har enten en møbleret balkon eller terrasse.

Afgår dit fly først sidst på dagen på hjemrejsedagen er det stadig muligt at bruge hotellets faciliteter efter check-out. Derudover har du adgang til hotellets “Departure Room”.

faciliteter

Kort sagt 

Lille nok til at føles intimt, stort nok til at have et bredt udvalg af faciliteter. Alt er indrettet efter at kunne give par og voksne der rejser sammen en optimal ferie på Mauritius – med plads til romantik, ro og afslapning. Et perfekt gemmested.

Maden er god, og der er nem adgang med shuttle bus eller taxa til restauranterne og shopping i Grand Baie.

Galleri — Veranda Paul et Virginie

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
 • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
 • Flybillet t/r på økonomiklasse
  • fx fra København, Billund eller Hamborg
 • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
 • Halvpension (All Inclusive kan tilkøbes)
 • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
  • fx kajak, SUP eller vandcykel
 • Daglige snorkelture med båd & lån af udstyr
Ikke inkluderet:
 • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Comfort Room

Fra kr. 13.495,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved 2 voksne i samme værelse.

Kompakte og hyggelige værelser, alle med kig til havet. Med enten privat terrasse eller balkon.

Disse værelser er for dig der ved, at ferien ikke skal bruges på værelset. 

Seng: Queen el. Twin.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Superior Room

Fra kr. 14.295,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved 2 voksne i samme værelse.

Lidt større værelser end Comfort Rooms på mellem 34-38 m², alle med udsigt til havet. Med enten privat terrasse eller balkon.

Seng: King el. Twin.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Privilege Room

Fra kr. 16.495,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved 2 voksne i samme værelse.
Inkl. ekstra fordele.

Udover at være mere rummelige værelser på 42 m² har gæster i denne kategori en række ekstra fordele – i form af muligheden for at spise i a la carte restauranten “Saint Géran” de aftener, den har åbent (husk at reservere bord i god tid). Derudover, ved min. 7 nætters ophold, er der inkluderet 1 x Catamaran Cruise per person, inkl. frokost & drikkevarer ombord.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Andre skønne hoteller

Boutique resort Kun for voksne. Veranda Paul et Virginie lever fuldt ud op til sit navn – der stammer fra en fransk kærlighedsroman om Paul & Virginie – da fokus h

Farverig strandoase. C Mauritius er en moderne og legesyg strandoase, hvor du, uanset alder, kan vække dit indre legebarn til live – eller bare slappe fuldstændig af. Valge

Strandkants koloniluksus. 5-stjernet livsnyderi i de smukkeste rammer. Du forkæles med alt, hvad hjertet begærer. Her er smukke haver, restauranter i særklasse, azurblåt hav og