Livligt, farverigt og moderne paradis.

Her møder du iøjenfaldende moderne design, som står i smuk kontrast til øernes paradisiske omgivelser. Resortet er bestående af to øer, der er forbundet af den lange træbro, hvor villaer på pæle er bygget langs på begge sider.

OBLU SELECT at Sangeli er et overflødighedshorn af positive overraskelser. Fra de moderne villaer, skønne restauranter, god All Inclusive pakke, vandsportsaktiviteter til farverige og livlige koralrev – der venter på at blive udforsket.

Du finder OBLU SELECT at Sangeli i den nordlige del af Malé Atoll, hvorfor øen kan nås med speedbåd på 50 minutter. 

Beach Villa med pool

Moderne Villaer for alle

Moderne designede villaer findes i forskellige kategorier på OBLU SELECT Sangeli.

På hovedøen (den største af de to øer), blandt høje kokospalmer, ligger beachvillaerne spredt langs stranden – kun få skridt fra havet. Water Villaerne, med og uden pool, er opført langs den buede træbro, der forbinder de to øer.

For større familier findes villaerne; 2 Bedroom Beach Pool Suites, som med sine to soveværelser og et areal på 152m2 er perfekte for familier.

I tillæg findes der yderligere de seks afsidesliggende, og i forlængelse af One Banyan Island (kun for voksne), Honeymoon Select Ocean Villas, komplet med runde senge og en stor privat pool. Perfekt for par og bryllupsrejser.

 

3 restaurnater & 3 barer

OBLU SELECT Sangeli byder på tre restauranter og tre barer. I hovedrestauranten bydes du på skiftende overdådige buffeter med kokkestationer, hvor maden laves frisk efter dine ønsker. A la carte restauranten Justwok serverer, som navnet antyder, moderne asiatiske retter, mens Just Grill kan byde på seafood og steaks.

Afhængig af længden på dit ophold, kan du spise et bestemt antal gange i a la carte restauranter.

The Courtyard

One Banyan Island – OASE kun for voksne

Med denne separate ø, kun for voksne, bliver det tydeligt hvordan OBLU SELECT Sangeli formår at favne både par samt familier.

På denne lille ø findes en pool og bar med en afslappende og rolig atmosfære, som kun er for voksne fra solopgang til solnedgang. Om aftenen er det stadig muligt for familier med børn at spise i a la carte restauranterne, som er at finde på One Banyan Island.

Om dagen er "One Banyan Island" forbeholdt voksne

faciliteter

Du kan snorkle direkte fra din Water Villa

Kort sagt 

Denne ø formår at tilbyde skønne moderne villaer for alle, hvad enten du rejser som familie med børn, par eller med venner. Den omfattende og generøse All Inclusive, for dette prissegment af hoteller, gør, at du får rigtig meget værdi for pengene. Og som ekstra krydderi, er øen beliggende i et af Maldivernes bedste områder at snorkle og dykke.

Galleri — OBLU Select at Sangeli

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte villakategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Transfer med speedbåd t/r
  • All Inclusive
  • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Beach Villa

Fra kr. 27.495,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Water Villa

Fra kr. 29.495,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Beach Villa with pool

Fra kr. 33.495,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Water Villa with pool

Fra kr. 34.495,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Flere typer villaer

OBLU Select at Sangeli tilbyder flere typer af villaer end vist ovenfor.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over hotel og villaer (klik på billedet for at forstørre det)

Andre skønne hoteller

Lille ø-paradis for voksne. Centara Ras Fushi er en af de mindre øer, hvilket gør atmosfæren intim, samtidig med at her stadig er et fint udvalg af faciliteter, spa samt flere

Livligt, farverigt og moderne paradis. Her møder du iøjenfaldende moderne design, som står i smuk kontrast til øernes paradisiske omgivelser. Resortet er bestående af to øer,

Kærlighedens bugt. Paradise Cove er Mauritius’ mest luksuriøse hotel kun for voksne og par. Et boutiquehotel, der kæler for kærligheden. Roen og tosomheden er tænkt ind i al