Moderne paradis-ø med husrev.

Lille idyllisk ø indbegrebet af alt det, man drømmer om, når man rejsedrømmer om Maldiverne.

Moderne villaer, frodig vegetation, pudderblødt sand og husrev, som et utal af tropiske fisk kalder hjem. Outrigger Maldives Maafushivaru Resort er kun lidt over 350 meter i længden, og du kan gå øen rundt på kun 10 minutter. 

Outrigger Maafushivaru

Mest for voksne & Par

Dette ø-resort tilbyder fem forskellige typer villaer, der kombinerer maldivisk arkitektur med stilfuld og moderne indretning. 

Selvom Maafushivaru henvender sig mest til par og ikke har børnefaciliteter, er familier stadig velkomne. Der findes villaer designet mest for par, mens 2-værelses pool villaerne henvender sig til familier med lidt større børn. 

 

Svøm med harmløse hvalhajer

Hvad der hurtigt kan blive et af de helt store højdepunkter under rejsen til Outrigger Maafushivaru, er utvivlsomt at svømme med hvalhajer – kendt som havets blide giganter og verdens største fisk.

Når du plasker rundt i overfladen og ser disse store kæmper glide yndefuldt under dig, fuldstændig upåvirket af din tilstedeværelse, giver det et enormt sug i maven. En oplevelse du sent vil glemme.

Hvalhajer, også kendt som Whale Sharks, bliver typisk 5-10 meter

Hvalhajerne er at finde året rundt i South Ari Atoll, hvilket er meget unikt. Særligt området omkring Maafushivaru er et af de bedste steder i Maldiverne – uanset tid på året – at opleve hvalhajer. 

De er vilde dyr, og du er aldrig garanteret at møde dem, men chancerne er blandt de bedste, hvis du bor på Maafushivaru.

Nyere Villaer

Alle villaerne er nyligt renoverede eller nyopførte under seneste renovering i 2020.

Beach Villaerne ligger kun få skridt fra stranden og har et delvist udendørs badeværelse. De lyse og rummelige Water Villas er bygget på pæle over lagunen med gulv til loft-vinduer og direkte adgang til vandet.

Beach Pool Villaer og Water Pool Villaer har alle egen pool. Ønsker du solnedgangs udsigt fra din terrasse (eller din private pool) kan du vælge enten en Sunset Water Villa eller en Sunset Water Pool Villa.

faciliteter

Nyd de fantastiske solnedgange hver aften

Kort sagt 

Her finder du drømmen om en intim paradis-ø, kridhvide sandstrande omringet af livlige koralrev og hvalhajer året rundt. Skønne moderne villaer, voksen atmosfære, god service og udsøgt mad – alt sammen med til at gøre Maafushivaru til et eftertragtet tilflugtssted.

Galleri — Outrigger Maafushivaru

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte villakategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Transfer med vandfly t/r
  • Halvpension 
  • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Beach Villa

Fra kr. 23.495,- per person i lavsæson (maj – sept.), ved min. 2 voksne i samme værelse.

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Beach Villa with pool

Fra kr. 25.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme villa.

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Over Water Villa

Fra kr. 24.495,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme villa.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Over Water Villa with pool

Fra kr. 26.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme villa.

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Two Bedroom Beach Villa

Fra kr. 24.995,- per person i lavsæson, ved min. 4 voksne i samme villa.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Flere typer villaer

Outrigger Maafushivaru tilbyder flere typer af villaer end vist ovenfor.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over hotel og villaer (klik på billedet for at forstørre det)

Andre skønne hoteller

Afslappet luksus, All Inclusive og privat butlerservice. På en smuk, grøn og frodig ø, omgivet af brede, kridhvide sandstrande, ligger Ayada Maldives – et skønt hotel, som ha

Bæredygtig luksus i Maldivernes smukke natur. På en frodig, grøn ø midt i Det Indiske Ocean, omgivet af uendeligt mange palmer og store Banyan træer, ligger Alila Kotahifaru M

Livligt, farverigt og moderne paradis. Her møder du iøjenfaldende moderne design, som står i smuk kontrast til øernes paradisiske omgivelser. Resortet er bestående af to øer,