Bæredygtig oase
— til en god pris.

Den 4-stjernede resort-ø, Reethi Faru, ligger som en charmerende og velholdt oase midt i det turkisblå hav. Øen kan nås med kun 45 minutters transfer fra Malé med vandfly – og det er blot starten på det tropiske eventyr, som venter. 

Mens Reethi Faru ikke er toppen af luksus, er dette ø-resort perfekt til dem, som ønsker en prisvenlig rejse til en charmerende og skøn Maldivisk ø.

Reethi Faru imponerer desuden med sine moderne og simple villaer på den nyere ø, som alle har en god størrelse med rigelig plads. 

Reethi Faru Resort Maldiverne
Reethi Faru Resort, Maldiverne

(📸 fra Mortens besøg på Reethi Faru i 2023)

 

Gemmer på En lille Jungle

Reethi Faru skiller sig ud med sin mellemstore størrelse på 600 x 350 meter med meget plads samt frodige beplantning, som findes midt på øen. Den grønne beplantning skaber en jungle-lignende atmosfære, hvilket tilføjer en hyggelig dimension til omgivelserne.

At se de grønne palmer møde den hvide sandstrand og det turkise hav er som at opleve et sandt postkort. En oase, som både appellerer til par og familier.

(📸 fra Mortens besøg – havskildpaddes rede beskyttes af et lille hegn)

God mad, uden at være prangende

Gæster på Reethi Faru kan se frem til god mad. Ved valg af almindelig All Inclusive, serveres alle måltider i den rummelige buffetrestaurant, som godt kan være støjende til tider, hvis man spiser på de mest populære tidspunkter.

Både variation og kvaliteten af maden er tilfredsstillende, men forvent ikke er en gastronomisk oplevelse her. Den budgetvenlige tilgang afspejles også i vin- og drikkevarer-udvalget, hvor kvaliteten af vine og cocktails er ok, men i den lavere ende.

Derudover, hvis man ønsker flere valgmuligheder af restauranter, er det muligt at tilkøbe “Dine-Around All Inclusive”, som åbner op for øens a la carte restauranter – fx Reethi Grill –  her er det muligt med mere varierende a la carte retter.  

Reethi Grill

Muligvis Maldivernes største vandsportcenter

Resort-øen tilbyder et af de største vandsportcentre i Maldiverne, hvor der findes en imponerende samling af udstyr til vandsport. Her er der mulighed for, at selv de mest eventyrlystne sjæle bliver tilfredse. Der er blandt andet mulighed for windsurfing, stand-up paddle og katamaranture.

Du kommer sent til at kede dig her!

faciliteter

Kort sagt — Her får du meget for pengene

Reethi Faru er det perfekte tilflugtssted, hvor man får en ægte smag af Maldiverne uden at sprænge budgettet.

Her venter et fantastisk koralrev, smukke strande og frodig natur, som sammen med de rummelige villaer skaber grundlaget for en fantastisk rejse.

Det store fokus på bæredygtighed sætter prikken over i’et, og samlet set er Reethi Faru en resort-ø, som både omfavner og imponerer den pris- og miljøbevidste rejsende fra start til slut.

Galleri — Reethi Faru Resort

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte villakategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Transfer med vandfly
  • All Inclusive
    • Dine-Around All Inclusive kan tilkøbes
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Deluxe Beach Villa

Priserne starter fra kr. 22.995,- per person i lavsæson (maj-juni & sept.), ved min. 2 voksne i samme villa.

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Water Villa

Priserne starter fra kr. 24.995,- per person i lavsæson (maj-juni & sept.), ved min. 2 voksne i samme værelse.

 


Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

DelUXe Beach Pool Villa

Fra kr. 26.495,- per person i lavsæson (maj-juni & sept.), ved min. 2 voksne i samme værelse.

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Two Bedroom BEach Suite

Perfekt for familier.
2 soveværelser, 2 badeværelser + fælles stue mellem værelserne. 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

8, 9 eller 14 nætter?

Alle rejser kan skræddersyes efter dine ønsker.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over hotel og villaer (klik på billedet for at forstørre det)

Andre skønne hoteller

Bæredygtig oase — til en god pris. Den 4-stjernede resort-ø, Reethi Faru, ligger som en charmerende og velholdt oase midt i det turkisblå hav. Øen kan nås med kun 45 minutt

Lille unik Ø-Perle. Kandolhu Maldives, en 5-stjernet resort-ø kun 25 minutter med vandfly fra Malé, er indrammet af betagende strande hele vejen rundt. Med kun 30 villaer er det

Afslappet luksus, All Inclusive og privat butlerservice. På en smuk, grøn og frodig ø, omgivet af brede, kridhvide sandstrande, ligger Ayada Maldives – et skønt hotel, som ha