Afslappet barfordsluks & livlige koralrev.

Overgiv dig til ro og total afslapning i de ultimative tropiske omgivelser. Stilen er rustik og bæredygtig chic, som var det designet af selveste Robinson Crusoe.

Constance Moofushi

Den Smukkeste ø

Constance Moofushi er essensen af hvad en Maldivisk tropeø skal se ud. Kridhvide sandstrande, grøn og frodig, samt omkranset af azurblåt hav.

Når du går langs stranden er det et helt normalt syn at se de små revhajer jagte en stime små fisk, der hurtigt bevæger sig rundt som en stor organisme for at undgå at blive dagens frokost. Vandet er så klart at du kan se hver en detalje af livet der udspiller sig under havoverflade, hvad end du går rundt på stranden eller kigger ned fra terrassen ved din water villa.

En ø og villaer der mest henvender sig til par, grundet øens afslappede og rolige atmosfære. Familier og børn er stadig velkomne. Vær dog obs på at de fleste villaer, pånær Senior Water Villaer, kun har plads til 2 voksne og 1 barn.

 

Lille ø – mange faciliteter

Trods øens lille størrelse byder den stadig på alle forventede faciliteter når det kommer til at kunne slappe af i paradis. Her er både en infinity-pool med tilstødende strandbar, spa, bar, vandsportsfaciliteter samt 2 skønne barfodsrestauranter.

Constance Spa er bygget som små stråtækte hytter over lagunens rolige vand.

Constance Spa

Rustikke luksusvillaer

Det raffinerede Robinson Crusoe-tema og den rustikke barfodsluksus er også stilen for de smukke villaer – med alt fra hængekøjer på Beach Villa-terrasserne til rebet rundt om over-vands terrasen på Water Villaerne. 

Water Villaerne er opført på pæle over vandet, mens de mere rummelige Senior Water Villaer også har et udendørs badekar. De unikke Sand Villaer var engang Water Villaer, men, takket være naturen, er disse nu placeret på sandbanken.

Alle villaer har Mac Mini-underholdningssystem med gratis Wi-Fi, musik og film on demand.

Water Villaer — opført i naturlige materialer

faciliteter

Kort sagt 

Her finder du luksuriøs og afslappet barfodsluksus, god mad og en god All Inclusive pakke. En ø og et koncept der særligt henvender sig til voksne og par, men børn er stadig velkomne. Det helt store trækplaster her er de omkringliggende koralrev, kendt som nogle af de bedste og mest imponerende i Maldiverne. Bl.a. har du også her muligheden for, i sæson, at svømme med Manta Rays (djævlerokker) samt hvalhajer i dette område.

Galleri — Constance Moofushi

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte villakategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Transfer med vandfly t/r
  • All Inclusive
  • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Beach Villa

Fra kr. 27.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Sand Villa

Fra kr. 28.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Water Villa

Fra kr. 29.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Senior Water Villa

Fra kr. 33.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Flere typer villaer

Constance Moofushi tilbyder flere typer af villaer end vist ovenfor.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over hotel & villaer (klik på billedet for at forstørre det)

Andre skønne hoteller

Bæredygtig luksus i Maldivernes smukke natur. På en frodig, grøn ø midt i Det Indiske Ocean, omgivet af uendeligt mange palmer og store Banyan træer, ligger Alila Kotahifaru M

Afslappet barfordsluks & livlige koralrev. Overgiv dig til ro og total afslapning i de ultimative tropiske omgivelser. Stilen er rustik og bæredygtig chic, som var det designe

Bæredygtig  barfodsluksus. Du rækkes en stofpose med skriften “No News, No Shoes”. Heri kan dine sko forblive til du skal med båden tilbage. Du kan mærke skuldrene sænker