Luksuriøs ø-perle i fjern atoll.

I den fjerne og nordlige atoll, Shaviyani Atoll, er Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi beliggende i et område med få andre resorts. Den fjerne beliggenhed gør, at du finder et tilflugtssted uden kig til andre resorts eller lokale øer. Du føler dig virkelig som dumpet ned på en øde ø midt i paradis.

Men øen er langtfra øde, selvom det sagtens kan føles sådan. Mellem palmerne og over havet er der bygget i alt 120 store og luksuriøse villaer – alle med privat pool. Bor du på stranden, er du altid kun få skridt fra det varme hav, og bor du på pæle, er der kun få trin, der adskiller dig fra at snorkle rundt blandt de farverige fisk, der lever lige under, hvor du sover.

Store & Moderne luksusvillaer

Fairmont Maldives er et nyere resort, der byder på store moderne villaer – på land eller over havet. Særligt størrelsen på villaerne, privatheden og privat pool, gør disse villaerne til nogle af de bedste, når der sammenlignes resorts i Maldiverne i samme priskategori. Der findes resorts med endnu større og mere eksklusive villaer, men som samtidig også koster langt mere end her. 

Et komplet ø-paradis.

Øen er stor nok til at have alle de faciliteter, du kan ønske i Maldiverne – og lille nok til at føles intim. 

Fairmont kan nås på 55 minutter med direkte vandfly fra Malé. Selv med enkelte stops undervejs, er den naturskønne flvyning over koraløer, omgivet af turkisblåt vand, sjældent et problem. 

 

En af Maldivernes største laguner & husrev

På den ene side af øen er en af Maldivernes største laguner med det smukkeste azurblå vand. På den anden side finder du husrevet – et stort koralrev, der nemt kan svømmes ud til fra stranden.

Husrevet ud for Fairmont Maldives er intet mindre end 9 kilometer langt, hvorfor der hver gang du svømmer på opdagelse, vil være noget nyt at blive imponeret over.

Det, at Fairmont Maldives har et husrev, gør det let og tilgængeligt at snorkle på opdagelse, og da der her er tale om et større koralrev, kan du støde på havskildpadder, rokker og endda fredelige revhajer. Alt sammen kun få svømmetag fra stranden.

På den ene side af øen er den rolige azurblå lagune, mens det livlige husrev er på den anden.
 

Du kommer ikke til at kede dig.

Fairmont Maldives er beliggende på en lille, men større ø – efter Maldivernes standarder – hvorfor en cykeltur rundt på øen, med dit snorkeludstyr i cykelkurven på udkig efter næste snorkelspot, er en fantastisk måde at bruge dagen.

Maldivernes længste pool

Den i alt 200 meter lange pool, der går tværs gennem øen, er udover at være den længste pool i Maldiverne, samtidig et vartegn for øen. I den ene ende af poolen, der når helt ud til vandkanten, finder du øens beach bar og rigeligt med behagelige designer solstole.

Midten af poolen er lidt lavere – perfekt for de yngste – mens den sidste ende er placeret ved spaen med udsigt til havet – og for de voksne.

Selve poolen er et godt eksempel på, hvordan Fairmont Maldives tilpasser sig både børnefamilier, hvor der er plads til børnenes leg, samtidig med at voksne, der ønsker ro og afslapning, kan finde områder for dette. 

Den i alt 200 meter lange pool

faciliteter

Kata — japansk restaurant, opført på pæle over havet.

Kort sagt 

Luksuriøst 5-stjernet resort med store villaer, flere restauranter samt et fantastisk husrev.

Da alle villaer har egen pool, betyder dette, at mange gæster opholder sig meget af dagen ved egen pool eller stranden, hvorfor der typisk er meget roligt rundt om på øen og kun få mennesker ved den 200 meter lange pool. Det kan ofte føles som om, du er alene på øen, hvis du går eller cykler en tur rundt på øen.

Galleri — Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte villakategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Transfer med vandfly t/r
  • Halvpension 
  • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Beach (Sunrise el. Sunset) Villa

Fra kr. 33.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Deluxe Beach (Sunrise el. Sunset) Villa

Fra kr. 38.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Water Sunrise Villa

Fra kr. 41.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Flere typer villaer

Fairmont Maldives tilbyder flere typer af villaer end vist ovenfor.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi
Kort over hotel og villaer (klik på billedet for at forstørre det)

Andre skønne hoteller

Bæredygtig luksus i Maldivernes smukke natur. På en frodig, grøn ø midt i Det Indiske Ocean, omgivet af uendeligt mange palmer og store Banyan træer, ligger Alila Kotahifaru M

Bæredygtig oase — til en god pris. Den 4-stjernede resort-ø, Reethi Faru, ligger som en charmerende og velholdt oase midt i det turkisblå hav. Øen kan nås med kun 45 minutt

Afslappet luksus, All Inclusive og privat butlerservice. På en smuk, grøn og frodig ø, omgivet af brede, kridhvide sandstrande, ligger Ayada Maldives – et skønt hotel, som ha

Moderne paradis-ø med husrev. Lille idyllisk ø indbegrebet af alt det, man drømmer om, når man rejsedrømmer om Maldiverne. Moderne villaer, frodig vegetation, pudderblødt san

Lille unik Ø-Perle. Kandolhu Maldives, en 5-stjernet resort-ø kun 25 minutter med vandfly fra Malé, er indrammet af betagende strande hele vejen rundt. Med kun 30 villaer er det

Luksuriøs ø-perle i fjern atoll. I den fjerne og nordlige atoll, Shaviyani Atoll, er Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi beliggende i et område med få andre resorts. Den fjerne b