Bæredygtig luksus i Maldivernes smukke natur.

På en frodig, grøn ø midt i Det Indiske Ocean, omgivet af uendeligt mange palmer og store Banyan træer, ligger Alila Kotahifaru Maldives.

Hotellet er ganske nyt, og under opbygningen gjorde de sig umage med at bevare så meget af den oprindelige vegetation som overhovedet muligt, så Maldivernes naturlige skønhed kunne blive en integreret del af hotellet – og det er i den grad lykkes for dem.

Beach Villa — Alila Kothaifaru

Moderne arkitektur & naturlig skønhed

Denne kærlighed til naturen kommer ligeledes til udtryk gennem deres fokus på bæredygtig livsstil, som gennemsyrer alt fra design og byggestil til initiativer og tankegang.

Resultatet er et moderne, bæredygtigt hotel, der er i bygget i minimalistisk design i og med naturen omkring det. Til alt dette er tilføjet 5-stjernede faciliteter, virkelig god mad og smukke private villaer, der alle har egen pool. 

 

BO I Et med naturen

På Alila Kothaifaru Maldives er naturen omdrejningspunktet for alt. Dette fornemmer man også tydeligt, når man træder ind i deres smukke villaer, som alle er bygget i naturlige materialer – hovedsageligt træ. Samtidig inviteres naturen nærmest indenfor gennem de store gulv-til-loft vinduer, som også åbenbarer en fantastisk udsigt over havet og stranden.

Villaerne findes som Beach- og Water Villaer. Alle er placeret således, at du både får fuldkommen privatliv og masser af lys, luft og udsigt. Hver eneste villa har privat pool og terrasse, hvor du kan nyde livet, solen og roen.

Semi-åbne badeværelser

Ø for alle

Hotellet henvender sig både til par, der ønsker en romantisk ferie i tosomhed, og til familier med børn, som kan more sig i den spændende Kids Club.

faciliteter

Kort sagt 

Elsker du også at være omgivet af frodig natur og at falde i søvn til lyden af bølgernes skvulpen og vindens sagte rislen i palmebladene? Drømmer du om at opleve Maldivernes helt unikke undervandsverden og svømme med hvalhajer og djævlerokker? Kan du godt lide at være omgivet af moderne luksus, som ovenikøbet er bæredygtigt, at blive forkælet med god mad og at bo i de lækreste poolvillaer?

Kan du svare ja til det, så er Alila Kothaifaru Maldives helt sikkert noget for dig. På Alila Kothaifaru er du garanteret en moderne og bæredygtig livsstil, der er pakket ind i et minimalistisk design og krydret med udsøgt mad og god samvittighed.

Galleri — Alila Kothaifaru

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte villakategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Transfer med vandfly t/r
  • Halvpension
  • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Sunrise Beach Villa

Fra kr. 35.995,- per person i lavsæson (maj-okt.), ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Lagoon Water Villa

Fra kr. 37.495,- per person i lavsæson (maj-okt.), ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Sunset Beach Villa

Fra kr. 39.995,- per person i lavsæson (maj-okt.), ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Sunrise / Sunset Water Villa

Fra kr. 42.495,- per person i lavsæson (maj-okt.), ved min. 2 voksne i samme værelse.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

8, 9 eller 14 nætter?

Alle rejser kan skræddersyes efter dine ønsker.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over hotel og villaer (klik på billedet for at forstørre det)

Andre skønne hoteller

Afslappet luksus, All Inclusive og privat butlerservice. På en smuk, grøn og frodig ø, omgivet af brede, kridhvide sandstrande, ligger Ayada Maldives – et skønt hotel, som ha

Lille ø-paradis for voksne. Centara Ras Fushi er en af de mindre øer, hvilket gør atmosfæren intim, samtidig med at her stadig er et fint udvalg af faciliteter, spa samt flere

Afslappet barfordsluks & livlige koralrev. Overgiv dig til ro og total afslapning i de ultimative tropiske omgivelser. Stilen er rustik og bæredygtig chic, som var det designe