Farverig strandoase.

C Mauritius er en moderne og legesyg strandoase, hvor du, uanset alder, kan vække dit indre legebarn til live – eller bare slappe fuldstændig af. Valget er dit.

Uanset hvad du er til, så sætter C Mauritius rammen for, hvad en moderne rejsende forventer, når rejsen går til Mauritius. Hvad end det er den smukke strand, det azurblå hav, den gode mad eller det store udvalg af aktiviteter – trods det kun er et mindre hotel – er det imponerende.

Et resort hvor både aktive dage og afslappende stunder flyder naturligt sammen.

GAVMILD ALL INCLUSIVE

Når først du er ankommet, starter alt det sjove. Hvad der er endnu sjovere, er alt det, der er inkluderet her. Fra mad og drikkevarer til vandsportsaktiviteter — gør det umuligt at kede sig her. 

All Inclusive har for nogen en negativ klang, men det gør C Mauritius i den grad op med. Her er der tale om frisklavet mad, velvalgte vine og lækre cocktails. 

Kontakt gerne BECH Travel for at modtage den nyeste oversigt over All Inclusive pakken 

Bred sandstrand og krystalklart badevand

(📷 er fra Mortens besøg i 2022)

Slip dit indre legebarn løs

C Mauritius’ slogan er “Come play. Let go. Feel free”, hvilket de til fulde lever op til. Her skal selv de voksne ikke bekymre sig om at være fjollede og afprøve ting, de måske ikke har gjort i mange år – fx være med i en vandpistols-kamp, hoppe på en vandtrampolin, deltage i en skattejagt eller drikke et shot rom med Jack Sparrow? 

De talrige aktiviteter er fx padel tennis (et af få hoteller med padel bane på Mauritius), SUP, kitesurfing, vand-trampolin, golf, volleyball, windsurfing, dykning, kajak, vandpistol-battle, skattejagt, trekkingture, yoga, Spike ball, og listen fortsætter.

Her er ingen børneklub, hvorfor hotellet mest henvender sig til voksne samt familier med større børn. 

Plads til afslapning

Udover de mange daglige sports- og vandsportsaktiviteter, trekking, golf, padel osv. er der også plads til at komme helt ned i gear. Udover ren afslapning på den smukke strand, en dukkert i det azurblå hav eller dasen ved en af de tre hyggelige pools — så byder C Mauritius derudover på et lækkert og roligt spa-område – C Spa.

Fri adgang til hotellets wellness område - C Spa - m. fitness, yoga pavilion, dampbad og opvarmet jacuzzi pool

🏌️‍♂️ Fordele for golfspillere

Som “lillesøster” til de to Constance hoteller, som huser de to 18-hullers mesterskabsgolfbaner, Legend og Links, er der særlige fordele i form af stærkt nedsatte priser på Green Fees for gæster på C Mauritius. Begge golfbaner er placeret ca. 10 minutters kørsel i bil fra hotellet. 

C Trek — Kom tæt på Mauritius til fods

For den aktive og eventyrlystne rejsende, der ønsker at komme helt tæt på Mauritius’ omkringliggende natur, arrangerer C Mauritius deres “C Trek” vandreture til nærliggende naturområder eller udsigtspunkter. Dette er ikke en inkluderet aktivitet, og er mod tillæg. Forvent ca. 100-150 kroner per person – inkl. lån af vandringsrygsæk med vand.

Der tilbydes forskellige ruter, længder og sværhedsgrader, alt efter vejr og årstiden. Tilgængelige C Treks vil fremgå på hotellet.

C Trek - flere gange om ugen

Moderne værelser

Hyggelige værelser med små sjove og farverige detaljer, der byder på komfortabel og moderne indkvartering. Vælg mellem et af de Prestige Rooms (40 m²) i den ene fløj af hotellet eller de lidt større Deluxe Rooms (48 m²) beliggende i hotellets nyeste fløj – med plads til ekstra opredning samt mulighed for værelser med forbindelsesdør mellem sig. 

Alle værelser er med aircondition, tv, minibar (inkluderet – opfyldes 1 gang dagligt), WiFi, telefon, sikkerhedsboks, te og kaffe-faciliteter – og uanset hvor du bor på hotellet, er du tæt på stranden eller en af de tre poolområder.

Bar & Beach Bistro - nyd en let frokost eller cocktail med fødderne i sand

Hotel faciliteter

Kort sagt 

C Mauritius formår, på gennemført vis, at byde indenfor til et All Inclusive hotel på Mauritius, der ikke er, som de andre. Små skæve design-detaljer, stort udvalg af aktiviteter – samt fokus på kvalitetsmad og gode drikkevarer, gør dette til et nyt populært produkt på Mauritius. 

Galleri — C MAURITIUS

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
  • All Inclusive 
  • Lån af vandsportsudstyr
    • fx SUP, snorkeludstyr, windsurfing & kajak
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Prestige

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 14.950,-  (lavsæson: maj – sept.) / fra kr. 17.450,- (højsæson: okt. – april.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Prestige Beachfront

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 16.450,-  (lavsæson: marts – sept.) / fra kr. 18.450,- (højsæson: okt. – feb.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Deluxe

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 17.450,-  (lavsæson: marts – sept.) / fra kr. 19.450,- (højsæson: okt. – feb.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Deluxe Beachfront

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 18.950,-  (lavsæson: marts – sept.) / fra kr. 20.950,- (højsæson: okt. – feb.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Ønsker du 8, 9 el. 14 nætter?

Alle vores rejser kan skræddersyes efter dine ønsker.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over hotel (klik på billedet for at forstørre)

Andre skønne hoteller

Strand, gourmet & Golf. Beliggende langs en fantastisk to kilometer hvid sandstrand i en beskyttet bugt på Mauritius’ østkyst, er Constance Belle Mare Plage en harmonis

Elegant kolonistils strandluksus. Ved ankomst kører du rundt om det storslåede banyan træ med stor fylde og lianer, der frit hænger over hele den runde indkørsel. De eksotiske

Boutique resort Kun for voksne. Veranda Paul et Virginie lever fuldt ud op til sit navn – der stammer fra en fransk kærlighedsroman om Paul & Virginie – da fokus h