Designperle i særklasse.

Velkommen til LUX* Grand Baie – et 5+ stjernet hotel, der hæver barren for luksusrejser til Mauritius, som omfavner den moderne livsstil og tager eksklusive drømmerejser til et helt nyt niveau.

Alt er ”state-of-the-art”

Her finder du øens mest avancerede fitnesscenter og et af øens mest luksuriøse spa- og wellnessområder. Derudover kan du glæde dig til kulinariske oplevelser udover det sædvanlige i samtlige restauranter.

LUX* Grand Baie er beliggende i Grand Baie – et pulserende område med shopping og masser af restauranter.

Selv vejret er bedre her. Området nordvest på øen, hvor hotellet er beliggende, er kendt for at have øens bedste vejr. Det regner mindre på denne del af øen, og her er endda et par grader varmere fra juli til august.

 

Når det er tid til en dukkert 

Er der flere poolområder at vælge imellem, for eksempel en familievenlig pool eller den eksklusive roof-top-infinity-pool kun for voksne. Du kan selvfølgelig også lade dig omfavne af det lune hav og slappe af på den betagende og meget private strand med pudderblødt sand.

Bisou – Roof-top pool, bar og restaurant – område kun for voksne.
(📸 fra Mortens besøg i 2022)

 

faciliteter der sætter nye standarder

Uanset om din ferie skal fyldes med total afslapning i solen eller med forskellige aktiviteter, der nærer kroppen, sjælen og sindet, så sætter LUX* Grand Baie også her nye standarder. Øens mest avancerede fitnesscenter findes selvfølgelig her, ligesom hotellet byder på cross fit på taget, dygtige personlige trænere, privat pilatesundervisning, yoga i solopgangen og meget mere. Det er ikke uden grund, at flere internationale sportsstjerner har besøgt netop dette hotel.

Hotellets moderne spa- og wellnessområde er ligeledes øens mest eksklusive og byder blandt andet på en helt unik ”spa journey”, hvor man går gennem forskellige brusere og bade.

LUX* Spa

kvalitet i hver en detalje

LUX* Grand Baie er gennemført og veldesignet ned til mindste detalje. Her kombineres den minimalistiske, nedtonede skandinaviske stil med Mauritius’ varme og farverige charme. Kvinden bag denne designperle er den internationale, prisvindende designer Kelly Hoppen.

Når mørket falder på

Kan du nyde en perfekt skænket drink i de mest eksklusive omgivelser i hotellets lille natklub, inden du går til ro i din private Junior Suite, Pool Residens eller Pool villa, hvor værelsets smukke design og moderne indretning vil være det sidste, som du ser, inden du lukker øjnene og lader op til endnu en forrygende dag i paradis.

faciliteter

Kort sagt 

LUX* Grand Baie har det hele og mere til. Så drømmer du om at opleve det ypperste af det ypperste indenfor luksusrejser til Mauritius, så har du her fundet det hotel, der skal danne rammen om din ferie.

Folkene bag denne designperle har tænkt stort, turde sætte nye standarder og satse alt på, at LUX* Grand Baie skal stjæle pladsen, som et af øens mest eksklusive hoteller – og vi tror på, at det vil lykkes for dem.

Galleri — LUX* Grand Baie

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
  • Morgenmad
    • Halvpension el. All Inclusive kan tilkøbes
  • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring

Junior Suite

Fra kr. 21.495,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved min. 2 voksne i samme værelse.
Børn fra kr. 6.995,-

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

LUX* Pool Residence

Fra kr. 18.895,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved min. 4 voksne i samme værelse.
Børn fra kr. 6.995,-

 

Kontakt os for aktuelle priser, da prisen afhænger af, hvor mange I bor i værelset sammen.

LUX* Pool Villa

Fra kr. 26.895,- per person i lavsæson (maj-sept.), ved min. 4 voksne i samme villa.
Børn fra kr. 6.995,-

 

Kontakt os for aktuelle priser, da prisen afhænger af, hvor mange I bor i villaen sammen.

ØNSKER DU 8, 9 EL. 14 NÆTTER?

Alle vores rejser kan skræddersyes efter dine ønsker.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

LUX* Grand Baie, Mauritius
Kort over hotel og værelser (klik på billedet for at forstørre det)

Andre skønne hoteller

Majestætisk Tropeluksus. Træd ind i en verden af klassisk elegance på dette 5+ stjernede boutique resort, Constance Prince Maurice, beliggende på det nordøstlige Mauritius. De

Ypperlig livsnyderi. One&Only Le Saint Géran genåbnede i starten af 2018 efter en større renovering. Hotellets ikoniske arkitektur fik dermed et diskret og samtidig moderne

Boutique resort Kun for voksne. Veranda Paul et Virginie lever fuldt ud op til sit navn – der stammer fra en fransk kærlighedsroman om Paul & Virginie – da fokus h