Boutique voksenhotel for designelskere.

SALT of Palmar er ikke for alle, men for dem, som sætter pris på hotellets tiltag, konceptet og gennemførte design, vil uden tvivl knuselske denne farverige designoase for voksne. Det, du ser på billederne, er det, du får. 

SALT of Palmar tillader gæster fra 16 år og op.

 

Moderne & Bæredygtig oase

Her omfavnes den moderne livsstil med fokus på bæredygtighed, kvalitet og lokale aktører på Mauritius – indpakket i ultramoderne og farverigt design. Her er der kombucha i hanerne, oksekød pillet af menuen af hensyn til miljøet, ingen engangsplast eller TV på værelserne, lokale råvarer, hjemmelavet mad og buffeten er afskaffet for at undgå madspild.

SALT of Palmar er som ingen andre

marokkansk 80’er Strand-RIAD

Ved første øjekast minder hotellet om en Riad i Marrakech, der med sin indre gårdhave har sit hjerte og puls her. Arkitekturen er dog klassisk mauritisk, og det marokanske islæt kommer nok nærmere fra de nyligt tilførte farver. Uanset hotellets arkitektetmæssige inspirationskilde er SALT of Palmar sin helt egen, og designerne har fået frit spil i indretningen. Overalt på hotellet og rundt om hvert et hjørne forkæles øjet, og der dukker hele tiden nye fascinerende designedetaljer og afkroge op. 

Fordelen ved en “hjørnestrand”

SALT of Palmar har dog også masser at byde på udenfor murerne og dens indre. Hotellet er beliggende direkte ved stranden. En god strand med pudderblødt sand – ikke øens bedste lige ved hotellet grundet de vulkanske sten på havbunden, men bevæger man sig blot 50 meter, er man dog lige der, hvor en af øens bedste strande findes med ren sandbund. Beliggenheden kan nærmest ikke blive bedre. Fordelen ved denne beliggenhed, på en hjørnegrund, er, at halvdelen af stranden er i læ, uanset hvor vinden blæser fra.

EngaGeret i lokalområdet

SALT of Palmar er et hotel, der engagerer sig i at give gæsterne autentiske og lokale oplever, hvorfor de samarbejder med forskellige lokale initiativer. Fx kan du komme på besøg hos keramikeren, der laver det meste keramik, som anvendes i restauranten.

Ca. tre aftener om ugen inviterer hotellet lokale artister/musikere til at optræde.

Føles som en kulisse til et modemagasin

Sov godt

Udover at iøjnefaldende designdetaljer fortsætter på alle værelser, er sengene værd at fremhæve – da disse er utroligt komfortable. Mauritius, og hoteller i denne del verden generelt, kan have ret hårde madrasser. Dette er ikke tilfældet på SALT of Palmar. Hotellet er teamet op med det eksklusive svenske sengebrand – Carpe Diem, der producerer håndlavede og eksklusive senge i en lille by ved navn Lysekil i det vestlige Sverige.

 

SALT of Palmar har i alt 59 værelser.

Moderne værelser - med fokus på velvære og komfort

Hotel faciliteter

Kort sagt 

Er du mest til neutrale og minimalistiske hoteller, er dette ikke for dig.

SALT of Palmar byder på en designmæssig sanseeksplosion — kun for voksne. Den perfekte kulisse til et mode- eller indretningsmagasin. Enhver farveglad designelsker vil knuselske denne 4+* oase.

Når først du har haft tjekket ind på SALT of Palmar, vil det for evigt have en plads i dit hjerte, ikke kun grundet designet, men også grundet maden, stranden og dets fokus på at give gæsterne lokale, bæredygtige og autentiske oplevelser på Mauritius med hjem. Dette antydes også af den flerårige topplacering på TripAdvisor, hvor tidligere gæster beskriver i anmeldelserne, hvordan hotellet har formået at gøre et stort positivt indtryk på dem.

Galleri — Salt of Palmar

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
 • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
 • Flybillet t/r på økonomiklasse
  • fx fra København, Billund eller Hamborg
 • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
 • All Inclusive 
 • Snorkelture m. guide
 • Lån af vandsportsudstyr
  • fx SUP, vandcykel & kajak med transparant bund
Ikke inkluderet:
 • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Garden View

Fra kr. 20.995,- per person i lavsæson (maj, juni & sept.), ved min. 2 voksne i samme værelse.
Inkl. All Inclusive

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

SEAVIEW

Kontakt os for priser og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Bang on The Beach

Kontakt os for priser og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Pool Plus

Kontakt os for priser og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

BEST on The Beach

Kontakt os for priser og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Ønsker du 8, 9 el. 14 nætter?

Alle vores rejser kan skræddersyes efter dine ønsker.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over hotel (klik på billedet for at forstørre det)

Andre skønne hoteller

Underspillet overdådighed på nordvestkysten. The Oberoi forfører dig med nærværende service, en enestående have ved havet og overlegen gastronomi, der ikke kan matches andre

Ypperlig livsnyderi. One&Only Le Saint Géran genåbnede i starten af 2018 efter en større renovering. Hotellets ikoniske arkitektur fik dermed et diskret og samtidig moderne

Majestætisk Tropeluksus. Træd ind i en verden af klassisk elegance på dette 5+ stjernede boutique resort, Constance Prince Maurice, beliggende på det nordøstlige Mauritius. De