Mauritius’ Mest Eksklusive Oase.

På dette 5+ stjernede boutiqueresort sættes baren for ypperlig luksus samt klassisk tidløs elegance, og det henvender sig både til par og familier, som forventer det bedste af det bedste. Store suiter, hvid sandstrand og topklasse service er nøgleord for dette resort. Omgivet af frodig tropisk beplantning og en velholdt have med blomster overalt, er Royal Palm en oase af skønhed.

Resortet er derudover medlem af Leading Hotels of The World, hvilket bekræfter dets status som værende blandt de bedste resorts i verden.

Royal Palm har kun 69 værelser, som alle er suiter. Rummelige, store badeværelser og med en elegant mauritisk stil, som giver anledning til at koble af og finde ro blandt de afslappende omgivelser.


Velkommen til Royal Palm, perlen blandt Mauritius’ luksuriøse resorts.

(📷 fra Mortens besøg i 2023)

Legendarisk Strandparadis   

Royal Palm ligger placeret lige ved en af øens bedste strande. En nærmest privat lagune strand, som er svær at komme til for andre end resortets gæster. Den kridhvide sandstrand med pudderblødt sand er utrolig badevenlig, da det er ren sandbund med meget få sten, hvilket kun findes få steder på Mauritius. 

 

Privat strandstol og uovertruffen service

Servicen er i top med private strandstole og stråtækt solparasol, som tildeles på første dag, samt Beach Supervisors, som tager sig af dine behov, redder din solseng, bringer friske strandhåndklæder og leverer kolde flasker vand.

På resortet findes der også tre pools, dog er det kun få, som benytter disse, da øens bedste badestrand er lige ved siden af. Derudover er det også muligt at benytte flere af resortets vandsportsaktiviteter gratis, såsom vandski, stand-up paddle, snorkelture med båd og kajak.

Mod tillæg er det også muligt med dykning og private sejlture.

Royal Palm — ved en af Mauritius' smukkeste lagune strande

☀️ Grand Baie er lig godt vejr

Selve resortet har en perfekt beliggenhed på det nordlige Mauritius i forhold til vejret. Året rundt er det varmt netop her med mindre regn i de varme måneder samt varmest i de kolde måneder. Vinden blæser også mindst på denne del af øen. 

I de køligere måneder (juni – august) kommer dagstemperaturen sjældent under 20-22 grader, så der bliver aldrig rigtig koldt. Resten af året er dagstemperaturene typisk mellem 26-30 grader. 

 
Gåafstand til øens bedste restauranter og shopping

Royal Palm er beliggende lige i hjertet af Grand Baie, som er øens mest eftertragtede badeby. I den livlige by findes der restauranter og shopping inden for gåafstand, og her er derfor mulighed for at opleve kystbyens fantastiske atmosfære.

Efter en tur til Grand Baie med nye oplevelser, er det rolige og private paradis på resortet kun få minutter væk.

En Smag af Kulinarisk Kunst

Maden på Royal Palm er fænomenal og en gastronomisk oplevelse i særklasse. Glem alle fordomme om middelmådige hotelrestauranter. Her findes nogle af øens mest eksklusive restauranter, hvor smag, service og præsentation hænger sammen.

Der kan vælges mellem tre restauranter; italiensk hos La Brezza i romantiske omgivelser, specialiteter hos La Goélette med udsigt over bugten, og La Bar Plage med sin afslappende atmosfære.

Morgenmaden serveres i La Goélette, frisk og a la carte, men der er også en lille buffet.

Tjenerne på resortet er søde og velklædte, og stilen er klassisk og sofistikeret. Servicen er fejlfri, uanset om du nyder en cocktail i baren eller en aften på et af de elegante spisesteder.

La Goélette restaurant

🚁 En Flyvende Start

Da resortet har egen helikopter-landingsplads, kan der arrangeres en helikoptertransfer fra lufthavnen og direkte til Royal Palm. Dette sikrer en bekvem ankomst, giver en hurtig transporttid på blot 20-25 minutter, samt en uimodståelig udsigt over Mauritius’ turkisblå hav og frodige natur. En helikoptertransfer er blot starten på den udsøgte service, som opleves under hele opholdet på resortet.

Udover transfer med helikopter, er det også muligt at tage på en helikopter-sightseeing rundt om øen. En scenisk flyvetur, hvor højdepunktet er “Det Underjordiske Vandfald”, en optisk illusion som kun kan ses fra luften. 

Hotel faciliteter

Alle værelser vender mod havet.

I Det Store Hele

Royal Palm er et legendarisk resort og også øens dyreste. Resortet er ikke for alle, men for gæster, som ønsker det ypperste, er hvert øjeblik på stedet alle pengene værd. Opholdet på Royal Palm er af højeste klasse, som på samme tid føles hjemligt og afslappende med dets charme og venlige personale.

Fra den kridhvide strand og de smukke velholdte haver til den fantastiske service og store suiter, er Royal Palm en oase af eksklusivitet og elegance, hvor der kan skabes uforglemmelige ferieminder.

Galleri — Royal Palm

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
 • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
 • Flybillet t/r på økonomiklasse
  • fx fra København, Billund eller Hamborg
 • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
 • Morgenmad (halvpension kan tilkøbes)
 • Daglige snorkelture inkl. lån af udstyr
 • Lån af vandsportsudstyr
  • fx SUP, vandski, vandcykler & kajak
Ikke inkluderet:
 • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Junior Suite

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 24.450,- per person (lavsæson: maj – sept.) 
Fra kr. 34.950,- per person  (højsæson: okt. – april.)

Børn fra kr. 8.950,-

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Tropical Suite

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 32.450,- per person  (lavsæson: marts – sept.)
Fra kr. 48.450,- per person (højsæson: okt. – feb.)

Børn fra kr. 8.950,-

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

OCean Suite

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 34.450,- per person (lavsæson: marts – sept.) 
Fra kr. 49.950,- per person (højsæson: okt. – feb.)

Børn fra kr. 8.950,-

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Ønsker du 8, 9 el. 14 nætter?

Alle vores rejser kan skræddersyes efter dine ønsker.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over hotel (klik på billedet for at forstørre)

Andre skønne hoteller

Designperle i særklasse. Velkommen til LUX* Grand Baie – et 5+ stjernet hotel, der hæver barren for luksusrejser til Mauritius, som omfavner den moderne livsstil og tager ekskl

Ypperlig livsnyderi. One&Only Le Saint Géran genåbnede i starten af 2018 efter en større renovering. Hotellets ikoniske arkitektur fik dermed et diskret og samtidig moderne

Idylliske bungalows i stor palmehave. Langs den brede sandstrand, diskret bygget blandt skyhøje palmer, finder du hotellets bungalow-værelser, der med eksotisk elegance og stråt