Majestætisk Tropeluksus.

Træd ind i en verden af klassisk elegance på dette 5+ stjernede boutique resort, Constance Prince Maurice, beliggende på det nordøstlige Mauritius. Dette resort er placeret blandt øens top-5 bedste resorts og er en del af ”Leading Hotels of The World” med dets enestående atmosfære og private beliggenhed placeret på en privat ”halvø”.

Resortet er ideelt til at trække stikket fra hverdagen og genoplade blandt det turkisblå hav, frodige grønne omgivelser og hvide sandstrande. Nøgleordene kan derfor siges her at være ro, afslapning og luksus.

Constance Prince Maurice — omringet af kridhvide strande

Elegant Indretning og Velholdte Omgivelser

På trods af, at Constance Prince Maurice ikke er det nyeste resort på øen, er det kendetegnet ved dets elegante indretning samt velholdte omgivelser af mørkt tropisk træ i god kvalitet.

Et mindre boutiqueresort hvor der er sørget for detaljerne i hvert enkelt rum, og med kun 76 rummelige suiter og 13 villaer med privat pool skabes en personlig og nærværende oplevelse, hvor de ansatte husker dit navn. Som det eneste resort på Mauritius er der mulighed for at bo på pæle, hvilket er en unik oplevelse.

(📷 fra Mortens besøg i 2023)

Faciliteter til Alle Behov

Constance Prince Maurice er et resort egnet til både familier og par, især til de voksne. Der er mulighed for at nyde dagen ved familiepoolen eller slappe af ved den rolige “lap pool”, mest for de voksne. Nyd den afslappende atmosfære på den ugenerede hvide sandstrand, som kun benyttes af resortets gæster, da stranden er utilgængelig for udefrakommende.

For gæster er der adgang til Constance kædens to egne golfbaner; The Links og The Legend, fitnesscenter, tennisbaner (oplyste), spa og sauna med mulighed for at koble af blandt de smukke naturomgivelser. Vandsportsaktiviteter som paddle board (SUP), vandski, vandcykler, kajakker og joller er muligt at låne gratis.

Derudover er der, mod tillæg, rig mulighed dykning i det turkisblå hav, dybhavsfiskeri med båd, kitesurfing, catamaran ture eller snorkelture med båd. Mulighederne for aktiviteter mange.

Kulinariske Eventyr

Gourmetoplevelser når nye højder med dets enestående restauranter. Her kan du udforske den kulinariske verden, hvor der blandt andet findes en flydende restaurant på tømmerflåder. Ydermere tilbydes dette resort med Gourmet All Inclusive eller halvpension, hvor der kan vælges mellem tre restauranter, som serverer god og veltilberedt mad.

Constance kædens årlige anerkendte kokke-konkurrence med deltagelse af Michelin-kokke finder også sted her. Ikke mindst findes den største vinkælder på Mauritius, så det er sikkert at sige, at der er mulighed for kulinariske eventyr.

Le Barachois restaurant

🏌️‍♂️ for golfspillere

Tæt ved resortet findes Constance kædens to 18-hullers mesterskabsgolfbaner, Legend og Links, hvor green fees er inkluderet for gæster på Constance Prince Maurice. Begge golfbaner er placeret ca. 10 minutters kørsel i bil fra hotellet. 

Inkluderet for gæster:

 • Green fees til 2 golfbaner — Links og Legend
 • Lån af golfbil på golfbanerne
 • Shuttle til banerne (i dagstimerne).
Ubegrænset adgang til 2 af Mauritius´ bedste golfbaner

Hotel faciliteter

Kort sagt 

Med de paradisiske og smukke rammer er Constance Prince Maurice skabt til afslapning og ro for resortets gæster. Den helt store grund til, at dette resort har mange gengangere blandt deres gæster, skyldes særligt deres måde at have elegante rammer – som samtidig er meget afslappende at være i. Derudover er deres gode mad og personlige service helt fantastisk på dette resort.

En ting er sikkert; du er sikret en magisk og enestående ferie, som tilbyder alt, hvad sjælen har brug for omringet af azurblåt hav, kridhvide strande og noget af Mauritius’ mest skønne natur.

Galleri — Constance Prince Maurice

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
 • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
 • Flybillet t/r på økonomiklasse
  • fx fra København, Billund eller Hamborg
 • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
 • Gourmet Halvpension (morgenmad + aftensmad)
 • Green fees til 2 golfbaner + lån af golf buggy
 • Lån af vandsportsudstyr
  • fx SUP, vandski, vandcykler & kajak
Ikke inkluderet:
 • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Junior Suite

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 20.450,-  (lavsæson: maj – sept.) / fra kr. 24.950,- (højsæson: okt. – april.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Junior Suite Beachfront

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 25.950,-  (lavsæson: marts – sept.) / fra kr. 29.950,- (højsæson: okt. – feb.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Junior Suite on Stilts

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 25.950,-  (lavsæson: marts – sept.) / fra kr. 29.950,- (højsæson: okt. – feb.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Family Suite

Kontakt os for priser. Da pris afhænger af antal voksne og børn.

Få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Beach Villa with Private pool

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 36.950,-  (lavsæson: marts – sept.) / fra kr. 47.950,- (højsæson: okt. – feb.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Ønsker du 8, 9 el. 14 nætter?

Alle vores rejser kan skræddersyes efter dine ønsker.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over hotel (klik på billedet for at forstørre)

Andre skønne hoteller

Elegant kolonistils strandluksus. Ved ankomst kører du rundt om det storslåede banyan træ med stor fylde og lianer, der frit hænger over hele den runde indkørsel. De eksotiske

Underspillet overdådighed på nordvestkysten. The Oberoi forfører dig med nærværende service, en enestående have ved havet og overlegen gastronomi, der ikke kan matches andre

Boutique resort Kun for voksne. Veranda Paul et Virginie lever fuldt ud op til sit navn – der stammer fra en fransk kærlighedsroman om Paul & Virginie – da fokus h