Strand, gourmet & Golf.

Beliggende langs en fantastisk to kilometer hvid sandstrand i en beskyttet bugt på Mauritius’ østkyst, er Constance Belle Mare Plage en harmonisk kombination af tropisk afslapning og Constance Chic.

Glade ganer

En af grundstenene i Constance kædens success er fokus på mad og vin, hvorfor det netop også er her, at en årlig kokkekonkurrence for Michelin kokke finder sted. I a la carte restauranterne er der tænkt over alle små detaljer, og alle har en sommelier til at guide.

Constance Belle Mare Plage set fra luften.

(📷 er fra Mortens besøg i 2022)

God plads til alle

Uanset om du rejser som familie, par, alene, med venner eller som golfspiller – vil du hurtigt føle dig hjemme på Constance Belle Mare Plage. 

Trods hotellets forholdsvis store størrelse, fornemmes dette ikke i løbet af dagen, da du kan opholde dig ved tre pools, i en af de syv restauranter eller seks barer, hvorfor hotellet ikke føles så befolket, som man kunne tænke.

Det eneste tidspunkt man mærker, at her bor mange gæster, er ved morgenmadsbuffeten. Resten af dagen er gæsterne fordelt rundt på resortets store område eller på golfbanen.

Let Strandfrokost eller Steaks i vinkælderen

Vælg mellem seks lækre a la carte restauranter med fokus på hvert deres køkken. Er du mest til en afslappet atmosfære, er hovedrestauranten oplagt til en mere casual middag. Udvalget af velsmagende retter skifter hver aften og laves friskt foran dig – og en god restaurant med børn med bl.a. børnehjørne i buffeten.

Er udvalget ikke nok her, kan du med fordel også besøge søsterhotellet, Constance Prince Maurice, og fx afprøve deres gourmet restaurant på tømmerflåder (mod tillæg). 

Afslappet frokost med friskbagt stenovnspizza eller friskfanget fisk?

2 af Mauritius bedste golfbaner i baghaven

Med sine to 18-hullers mesterskabsgolfbaner, Legend og Links, er dette resort ideelt for golfspillere. For gæster, der bor på resortet, er der green fee inkluderet på begge baner.

Legend Golf Course, designet af sydafrikanske Hugh Baiocchi, er omgivet af vand og bygget efter USPGA-specifikationer. Naturelskere kan, udover de smukke omgivelser, beundre flokke af Mauritius’ rusa-hjorte langs banen.

🏌️‍♂️🏆 Fun fact — Thomas Bjørn overtog banerekorden, med kun 61 slag, på “The Legend” golfbanen i 2023. Derudover vandt han MCB & Legends Tour, da turneringen blev spille på samme bane i 2022 (en del af PGA European Tour).

Links Golf Course, åbnet i 2002, er designet af Rodney Wright og Peter Alliss. Beliggende ca. fem minutters kørsel med den gratis shuttlebus fra Constance Belle Mare Plage. En bane med et mere kuperet layout i et naturligt terræn.

Måske du spotter en af golfbanens rusa-hjorte fra "Deer Hunter" restauranten.

få skridt fra en morgendukkert

Stilfuldt renoverede Constance Belle Mare Plage byder på komfortabel og moderne indkvartering. Vælg mellem et af de 104 Prestige-værelser, 149 juniorsuiter, 6 Deluxe-suiter, 18 pool villaer eller præsidentvillaen.

Alle værelser og villaer er opført langs den smukke strand, hvorfor du, uanset hvor du bor på hotellet, er tæt på stranden eller et af de skønne poolområder. Se kort over hotellet og værelser nederst her på siden.

Nyligt renoverede Prestige værelser

Hotel faciliteter

Kort sagt 

Et resort der favner bredt for familier med børn i alle aldre, par der ønsker at snorkle og rolige dage ved stille-poolen eller golfspillerene, der ønsker at prøve kræfter med to helt fantastiske mesterskabsgolfbaner. Constance Belle Mare Plage formår på beundrende vis at skabe plads til alle. 

Da resortet er beliggende ved østkysten, kan der være en del blæst ved kysten henover sommermånederne (juni-august). For golfspillere er dette omvendt månederne med mest behagelige temperaturer ift. at være aktiv. Resten af året aftager vinden og forbliver det meste af tiden som en kærkommen brise ved kysten, henover øens varmeste måneder.

Galleri — Constance BellE Mare Plage

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
 • 7 nætters ophold i valgte værelseskategori
 • Flybillet t/r på økonomiklasse
  • fx fra København, Billund eller Hamborg
 • Privat transfer med chauffør på Mauritius t/r
 • Halvpension (All Inclusive kan tilkøbes)
 • Green fees + shuttle til 2 golfbaner
  • Links Golf Course & Legend Golf Course.
 • Snorkelture 
 • Lån af vandsportsudstyr
  • fx SUP, vandcykel & kajak
Ikke inkluderet:
 • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Prestige

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 14.950,-  (lavsæson: marts – sept.) / fra kr. 17.950,- (højsæson: okt. – feb.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Prestige Beachfront

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 16.450,-  (lavsæson: marts – sept.) / fra kr. 19.450,- (højsæson: okt. – feb.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Junior Suite

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 17.950,-  (lavsæson: marts – sept.) / fra kr. 20.950,- (højsæson: okt. – feb.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Junior Suite Beachfront

Fra-priser per person, ved min. 2 voksne i samme værelse:

Fra kr. 20.950,-  (lavsæson: marts – sept.) / fra kr. 23.450,- (højsæson: okt. – feb.)

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud på dine ønskede rejsedatoer.

Ønsker du 8, 9 el. 14 nætter?

Alle vores rejser kan skræddersyes efter dine ønsker.
Kontakt os for info og priser.

Oversigtskort

Kort over hotel (klik på billedet for at forstørre)

Andre skønne hoteller

Strandkants koloniluksus. 5-stjernet livsnyderi i de smukkeste rammer. Du forkæles med alt, hvad hjertet begærer. Her er smukke haver, restauranter i særklasse, azurblåt hav og

Boutique voksenhotel for designelskere. SALT of Palmar er ikke for alle, men for dem, som sætter pris på hotellets tiltag, konceptet og gennemførte design, vil uden tvivl knusel

Strand, gourmet & Golf. Beliggende langs en fantastisk to kilometer hvid sandstrand i en beskyttet bugt på Mauritius’ østkyst, er Constance Belle Mare Plage en harmonis