Lille ø-paradis for voksne.

Centara Ras Fushi er en af de mindre øer, hvilket gør atmosfæren intim, samtidig med at her stadig er et fint udvalg af faciliteter, spa samt flere restauranter at vælge mellem.

Centara Ras Fushi

Ro & Rigt havliv

Særlig den runde bar, med nethængekøjer rundt i kanten, er et populært sted at besøge på øen – særligt når solen går ned. I midten er der kig direkte ned til vandet – oplyst om aftenen – så det lokale havliv svømmer jævnligt forbi – fx små revhajer eller de større rokker.

 

Livet i havet omkring øen er en verden for sig. Derfor kan man fint snorkle på opdagelse fra stranden eller water villaerne, men vil man opleve de helt store koralrev og store stimer af fisk, så arrangeres der daglige snorkelture eller dykkerture til forskellige koral områder i nærheden af øen (mod tillæg).

 

Slip for en besværlig transfer

Nært beliggende ved hovedøen Malé, hvorfor øen nemt kan nås med speedbåd på kun 25 minutter. Dermed slipper du for den længere transfertid, som der kan være til øer med vandfly eller indenrigsfly.

Små Hyggelige villaer

Villaerne er kompakte på Centara Ras Fushi, men har alt, hvad du har brug for.

Der er mulighed for at bo på stranden eller på pæle over havet – i Water Villas. Strandvillaerne ligger som små rækkehuse i første parket til havet. Du træder direkte ud på stranden fra din terrassedør, hvor hver villa har to strandstole placeret. 

Water Villaerne er alle nogenlunde samme størrelse (42m2) med forskelle såsom udsigt eller med udendørs jacuzzi. Fordelen ved Water Villa, udover at du har direkte adgang til at snorkle direkte fra din terrasse, og som mange ikke tænker over, er at myg ikke bryder sig om at være over vand, hvorfor chancen for myggestik her er minimal.

Deluxe Spa Water Villa

faciliteter

Kort sagt 

En 4-stjernet paradisisk oase mest for voksne og par, hvor man får meget for pengene. Den nemme adgang til øen med båd fra hovedøen og langt nok væk til, at man ikke generes af flytrafikken, gør rejsen hertil mere overskuelig.

Teenagere (+12 år) er velkomne. 

Galleri — Centara Ras Fushi

Fra-priser, ved 7 nætter

Hvorfor fra-priser? Alle vores rejser skræddersyes ved henvendelse, og da flypriser kan ændre sig med kort varsel, er nedenstående estimerede priser. Kontakt os for aktuelle dagspriser eller priser for længere ophold. Alle vores rejser kan tilpasses dine ønsker.

Prisen inkluderer:
  • 7 nætters ophold i valgte villakategori
  • Flybillet t/r på økonomiklasse
    • fx fra København, Billund eller Hamborg
  • Transfer med speedbåd t/r
  • All Inclusive
  • Lån af udvalgt vandsportsudstyr
Ikke inkluderet:
  • Rejse- & afbestillingsforsikring (kan tilkøbes)

Beach Villa

Fra kr. 20.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme villa.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Deluxe Beach Villa

Fra kr. 22.495,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme villa.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Deluxe OverWater Villa

Fra kr. 24.595,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme villa.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Deluxe Spa OverWater Villa

Fra kr. 26.995,- per person i lavsæson, ved min. 2 voksne i samme villa.

 

Kontakt os og få et konkret rejsetilbud.

Flere typer villaer

Centara Ras Fushi tilbyder flere typer af villaer end vist ovenfor.
Kontakt os for info og priser.

Andre Maldiverne hoteller

Bæredygtig luksus i Maldivernes smukke natur. På en frodig, grøn ø midt i Det Indiske Ocean, omgivet af uendeligt mange palmer og store Banyan træer, ligger Alila Kotahifaru M

Lille unik Ø-Perle. Kandolhu Maldives, en 5-stjernet resort-ø kun 25 minutter med vandfly fra Malé, er indrammet af betagende strande hele vejen rundt. Med kun 30 villaer er det

Moderne paradis-ø med husrev. Lille idyllisk ø indbegrebet af alt det, man drømmer om, når man rejsedrømmer om Maldiverne. Moderne villaer, frodig vegetation, pudderblødt san